Kvalitetan doček Nove godine u kafani Druga kuća

Kvalitetan doček Nove godine u kafani Druga kuća

Kvalitetan doček Nove godine u kafani Druga kuća očekuje nas i ove godine a organizatori su najavili pravi spektakl. Spremite se za pravi kafanski doček Nove godine u kojem ćete uživati sve do jutra zajedno sa vašim najdražima. Budite deo najbolje novogodišnje večeri koje Nova godina Beograd nudi.

 

KAFANA DRUGA KUCA DOCEK NOVE GODINE 2022

 Kvalitetan doček Nove godine u kafani Druga kuća

 

Kafana Druga kuca doček Nove godine 2022  biće jedna od najlepših novogodišnjih večeri koje naša glavna prestonica organizuje. Kafana Druga kuća jedna od najpopularnijih i najboljih beogradskih kafana, dobro je poznata po sjajnom provodu svake nedelje tokom cele sezone, ali Nova godina u ovoj kafani prava je priča.

Očekuje vas novi enterijer, ukrašen novogodišnjom dekoracijom i rasvetom koji će doprineti ovako specijalnom povodu. Komforan prostor, sačinjen od 3 prostorije, uređen je sa puno šarma i ljubavi zbog čega odavno nosi tutulu najboljeg provoda.

Spremite se za pravi muzički spektakl koji će priprediti neki od najboljih pevača sa domaće scene i potruditi se da ovo veče svima vama bude najbolji doček Nove godine do sada. Očekuje vas mnogo kvalitetne domaće rakije kao i ostalih pića po atraktivnim cenama, a tu je i finger food koji će vam biti na raspolaganju u bilo kom trenutku.

Spremite se za pravi kafanski spektakl i uživanje sa vašim najdražima sve do jutra. Kafana Druga kuća vas sa zadovoljstvom očekuje!

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).