Baja Mali Knindža za fenomenalnu reprizu na Zlatiboru!

Baja Mali Knindža za fenomenalnu reprizu na Zlatiboru!

Ako ste od onih koji vole da im Nova godina počne na planini, sigurno ste bar jednom birali da budete u to vreme na Zlatiboru. Ako to bude slučaj i ove godine, nećete se pokajati.

Naime, kada je u pitanju Event centar Pjević Zlatibor Doček Nove godine će biti biti za prepričavanje, jer će ovde nastupati Svetlana Ceca Ražnatović!

Provod je organizovan uz bogatu novogodišnju večeru i piće po utrošku. Cene se kreću od 50€ do 160€, u zavisnosti od pozicije stola u sali. Na barskim stolovima neće se služiti hrana, dok će bronzana, srebrna i zlatna zona imati uključenu večeru.

Podjednako fenomenalna žurka ovde će biti i 1. januara, jer nastupa legendardni pevač - Mirko Pajčin poznatiji kao Baja Mali Knindža!

Inače, Event centar Pjević nalazi se na adresi na Branešci bb. U pitanju je luksuzno i moderno uređen prostor koji odiše elegancijom i izuzetnim enterijerom. Sastoji se od svečane sale površine 4.160 m2, kapaciteta od čak 1.150 mesta za sedenje.

Poseduje veliki parking prostor koji je kompletno asfaltiran i obeležen, a raspolaže sa 330 mesta za vaše četvorotočkaše.

Kada je u pitanju smeštajni deo Pjević Event Centra, gostima je na raspolaganju 12 moderno opremljenih soba i četiri luksuzna apartmana, koji obezbeđuju komfor i mir.

Event centar Pjević repriza Nove godine

Kada je u pitanju Event centar Pjević repriza Nove godine 2024 proteći će uz hitove kao što su 'Bijeli labude', 'Stari bagrem', 'Samo je moj stari znao' ili patriotske pesme kao što je 'Pevaj, Srbijo',

Cene ulaznica koštaju od 25€ do 60€.

Dostupna su sedeća mesta u dve zone i barski stolovi: barski stolovi - 25€; sedeća mesta:I zona - 60€ po osobi sa zakuskom i II zona - 50€ po osobi sa zakuskom. Piće se plaća po utrošku.

Ao želite da se dobro zabavite i proveselite, pozovete ili pišete na 062 111 22 33 (SMS, Viber, Whats App) i obezbedite svoja mesta!

Pogledajte i gde će poznati pevati za reprizu Nove godine

A.K.