Vrela repriza dočeka uz Teu Tairović u hotelu Crowne Plaza

Vrela repriza dočeka uz Teu Tairović u hotelu Crowne Plaza

Još samo malo vremena je deli nas od 31. decembra, kada nam stiže Nova godina. Mnogi se spremaju za fantastičan doček, a mnogi će provod nastaviti i 1. januara, kada se priprema repriza. Ako ste od onih koji se spremaju samo za prvod prvog, na mnogim ekskluzivnim lokacijama imaćete isti osećaj kao da je novogodišnja noć.

Zbog toga proverite gde će pevati poznati za reprizu Nove godine.

Ovaj put vam izdvajamo jednu od ovih zvezda, a ako želite da obezbedite svoje karte na vreme, bolje je da što pre pozovete ili pišete na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

Dakle, Tea Tairović napraviće šou u hotelu Crowne Plaza!

Hotel Crowne Plaza repriza dočeka Nove godine

Jedna od najpopularnijih pevačica trenutno nastupaće u novobeogradskom hotelu Crowne Plaza, na adresi Vladimira Popovića 10. Ovaj hotel deo je InterContinental Hotels Group, najveće hotelske korporacije na svetu.

Balska dvorana površine je 800 m2, a baš ovde će biti dočekana i Nova godina i to uz nastup Nataše Bekvalac.  Kada je u pitanju hotel Crowne Plaza doček Nove godine će biti organizovan uz mnoga iznenađenja i lepa dešavanja. Uz zvezdu večeri nastupiće i Cabaret show Lafayet i Duo Fidelio, koji spaja popularne melodije svih muzičkih pravaca u kombinaciji violine i DJ-a.

Cena po osobi se kreće od 190€ do 350€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice - čašu šampanjca Moet. Prostor je podeljen po zone, pa su cene sledće: Regular zone - 190€, Regular+ zone - 210€, Silver zone - 230€, Gold zone - 300€ i Premium zone - 350€.

Kada je u pitanju hotel Crowne Plaza repriza dočeka Nove godine košta od 130€ do 180€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i piće dobrodošlice - čašu šampanjca Moet. Možete da birate Regular zone - 130€, Gold zone - 160€ ili Premium zone - 180€. 

Specijalan gost biće Duo Fidelio, koji spaja popularne melodije svih muzičkih pravaca u kombinaciji violine i DJ-a.

A.K.