Neponovljiva žurka uz Jelenu Karleušu za reprizu u Hajatu!

Neponovljiva žurka uz Jelenu Karleušu za reprizu u Hajatu!

Vreme brzo prolazi i brojimo sitno do trenutka kada ćemo reći - srećna Nova godina! Već je krajnje vreme da obezbedite svoja mesta za doček, ako ih još uvek ima na mestima koja su vam prve želje. Trebalo bi da požurite i ako želite da se provedete za reprizu! Ove godine mnogo je lepih i atraktivnih ponuda, koje će vas sigurno oduševiti.

Pogledajte gde će poznati pevati za reprizu, pa potom pozovite ili pišite na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste rezervisali svoja mesta. 

Predstavili smo šta pripremaju velike zvezde - Aleksandra PrijovićBaja Mali Knindža i Tea Tairović, a evo šta vas očekuje na nastupu Jelene Karleuše. 

Jelena Karleuša repriza Nove godine

Ukoliko ste zainteresovani da reprizu Nove godine provedete gledajući scenski performans koji će prirediti Jelena Karleuša, odaberite reprizu u jednom od najpopularnijih beogradskih hotela - u hotelu Hajat (Hyatt).

Smešten je na Novom Beogradu, u Ulici Milentija Popovića 5. Nosi pet zvezdica, a posebno se ističe Kristalna dvorana, koja je namenjena za različite proslave -privatne, korporativne, pa tako i novogodišnje. 

Kada je u pitanju hotel Hyatt repriza dočeka Nove godine 2024 organizuje se po ceni od 100 evra, ali postoje uslovi za rezervacije:

- Crna zona: 100 evra po osobi + 1 premium flaša (grupna potrošnja);

- Srebrna zona: 100 evrapo osobi + 2 premium flaše (grupna potrošnja);

- Zlatna zona: 100 evra  po osobi + 3 premium flaše (grupna potrošnja).

U cenu karte uračunato je jedno piće dobrodošlice, dok se ostala pića naplaćuju po utrošku. Kada je reč o hrani, biće upriličena gala večera - buffet meni.

Takođe, kada je u pitanju hotel Hyatt doček Nove godine će biti nezaboravan, jer ovde nastupa vlasnica bezbroj hitova - Seka Aleksić! Ulaznice koštaju od 180 evra do 200 evra, a uključuju elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru na bazi švedskog stola inspirisanu i kreiranu od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela i piće dobrodošlice, dok se ostalo plaća po utrošku.

Želimo vam lep provod!

A.K.