prethodna
Klub Teatro Doček Nove godine
sledeća
Hotel Metropol Doček Nove godine

Hotel Hyatt Doček Nove godine

Hotel Hyatt Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2022 - Hotel Hyatt Regency

 


Uzbudljiv doček Nove godine očekuje vas u hotelu Hyatt uz fantastičnog Sašu Matića! Jedinstveni provod u novogodišnjoj noći se nastavlja u Kristalnoj dvorani čuvenog hotela Hajat! Najelegantniji i glamurozniji doček u Beogradu učiniće vaše veče savršenim!

 

HOTEL HYATT NOVA GODINA 2022

 

Hotel Hyatt Nova godina 2022 prirediće vam kao i svake godine specijalno novogodišnje veče u kojem ćete posebno uživati! Uz sjajnog Sašu Matića doživećete nezaboravan provod koji će biti najbolji do sada. 

 

Imaćete priliku da prisustvujete najlepšem provodu u Beogradu koji će vam priuštiti najbolji hotel u Beogradu. Dozvolite sebi dozu glamura i obezbedite sebi karte na vreme!

 

Rezervacije na broj 062/111-22-33

 

MUZIKA

 

Velika zvezda Saša Matić! 

 

PIĆE

 

Jedno piće dobrodošlice.

 

Piće se plaća po utrošku.

 

 

HRANA

 

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Hyatt Regency Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnim.

 

 

CENA

 

Cena po osobi zavisi od zone u kojoj se mesto nalazi. Koju god poziciju da odabarete svakako ćete uživati a ispod možete videti ponudu mesta po zonama.

Žuta zona - 150€ 

Plava zona - 170€ 

Crvena zona - 190€ 

uključuje elegantno mesto za sedenje i svečanu večeru spremljenu od strane vrhunskih kulinarskih eksperata Hotela Hyatt.

Pored toga, postoje i barski stolovi čija cena iznosi samo 80€ za koje je cena po osobi i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolice. Na mapi su barski stolovi označeni brojevima od 50 do 63 (vidi na mapi). 

Požurite i rezervišite svoj doček već danas, i ne propustite sjajnu atmosferu uz vrhunskog izvođača koji svake godine dovede atmosferu do usijanja!

 

REZERVACIJE NA BROJ TELEFONA: 062/111-22-33

 

docek nove godine hyatt

Informacije i rezervacije

Kontakt

MUZIKA: Saša Matić PIĆE: Jedno piće dobrodošlice HRANA: Svečana večera CENA: Od 60€ KONTAKT: 062/111-22-33

Informacije i rezervacije

Kontakt

MUZIKA: Saša Matić PIĆE: Jedno piće dobrodošlice HRANA: Svečana večera CENA: Od 60€ KONTAKT: 062/111-22-33