prethodna
Hotel Hyatt Doček Nove godine
sledeća
Hotel Jugoslavija Doček Nove godine

Hotel Metropol Doček Nove godine

Hotel Metropol Doček Nove godine

BESPLATNA DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

Doček 2024 - Hotel Metropol


Hotel Metropol doček Nove godine je jedinstvena prilika za luksuzno novogodišnje veče prepuno iznenađenja! Ne propustite jedan od najlepših dočeka u Beogradu koji će se prepričavati!


Nezaboravan doček godine u hotelu Metropol  SLAĐA ALLEGRO I SEKA ALEKSIĆ. Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost koju ćete započeti sa odabranim društvom u potpuno novom i modernom ambijentu hotela Metropol Palace Beograd.


HOTEL METROPOL DOČEK NOVE GODINE 2024 

U hotelu Majdan za Doček Nove godine 2024 očekuje vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola, inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima ovog hotela, kao i koktel dobrodošlice, pružiće Vam poseban užitak i neće Vas ostaviti ravnodušnim.

Dočekajte Novu godinu u ekskluzivnoj svečanoj sali hotela Metropol uz fantastičnu Slađu, koja atmosferu kao po pravilu dovede do samog vrhunca na svojim nastupima. Okupite vaše omiljeno društvo i zakoračite zajedno u doček nasmejani i raspoloženi.

 

REZERVACIJE: 062/111-22-33 

 

MUZIKA

Za doček Nove godine zabavljaće vas naša vrlo popularne zvezde i najbolje pevačice sa naših prostora - SLAĐA ALLEGRO I SEKA ALEKSIĆ!

 

PIĆE

Piće se plaća po utrošku.

 

HRANA

Svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Metropol Palace.

 

CENA

Cena karte se kreće između 120€ i 180€, u zavisnosti od pozicije stola u sali (pozicije možete videti na mapi koja se nalazi ispod). U cenu karte uključeno je elegantno i svečano mesto za sedenje, kao i kompletna večera na bazi švedskog stola.

Postoje i barski stolovi za koje je cena 60€ i 70€ po osobi i uključuje kompletnu večeru, uz napomenu da uz barske stolove ne idu stolic

 

Barski stolovi bez stolica (blue, purple) -60€ i 70€

Banket sedenje (bronze) - 120€ 

Banket sedenje (silver) - 150€

Banket sedenje (gold) - 180€

 

MAPA PROSTORA

 

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33