Doček srpske Nove godine - Gde u provod?

Doček srpske Nove godine - Gde u provod?

Srpska Nova godina, kako je mi nazivamo, stiže nam 14. januara. Po julijanskom kalendaru tada je 1. januar. Zato se naziva i julijanska Nova godina, pravoslavna Nova godina, a pomalo paradoksalno i - stara Nova godina. Naravno, zovemo je i Mali Božić, jer dolazi sedam dana nakon najradosnijeg praznika.

Slavićemo mi, a uz nas i Rusi, Belorusi, Jermeni, Moldavci, Gruzijci. Neki će biti u domovima, neki na otvorenom, a ljubitelji dobrog provoda u restoranima, kafanama, klubovima, salama za proslave.

Ponuda još uvek nema mnogo, jer je jedna Nova godina iza nas, pa se programi još osmišljavaju. Ipak, poznato je da će Faena Event Hall ponuditi odličan provod svima koji se odluče da baš ovde obeleže doček srpske Nove godine

Faena Event Hall doček srpske Nove godine

Kada je u pitanju Faena Event Hall doček srpske Nove godine obeležiće nastup Marine Visković. Ova atraktivna pevačica će sve goste zagrejati svojim hitovima, ali i pesmama njenih kolega. Još uvek ih nema, ali uskoro se očekuju informacije o cenama hrane i pića, kao i ulaza.

Ono što je sigurno, Faena će vam priuštiti nezaboravno novogodišnje iskustvo na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu, na čarobnoj Adi Ciganliji. Ovaj prostor je potpuno nov i kreiran je sa strašću prema detaljima. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se kreirao savršen ambijent za doček srpske Nove godine koji ćete pamtiti zauvek.

Sve informacije možete dobiti ukoliko pozovete 062 111 22 33, a pute istog broja možete i rezervisati svoje mesto.

Pogledajte i šta nude: Brod Sirena doček srpske Nove godine, Barberi doček srpske Nove godineKonzulat Waterfront srpska Nova godina, Baraka Matinee srpska Nova godina.

Provod će biti organizovan i u Tarapani, gde nastupaju Aleks Tešić i Ljuba Perućića, potom u Tradiciji uz Bla Bla bend, gde će biti i dnevna žurka uz Nenada Ćeranića.

Želimo vam lep provod!

Doček srpske Nove godine na otvorenom

Beograd bi trebalo da organizuje i tradicionalni doček na otvorenom, ali se još uvek ne zna ko nastupa. Ipak, na sajtu pijace.com pominje da bi to mogli da budu Saša Matić i Tea Tairović, te da koncert na trgu kod Skupštine počinje u 21 sat. Koliko su to nagađanja, a koliko istina, sigurno ćemo saznati kroz nekoliko dana. Nema sumnje, ako se obistini, ovo će biti provod na kome če biti velika gužva!

A.K.

Foto: Unsplash / SANDY HIBBARD