Evo gde peva Barbara Bobak za doček 2025. godine!

Evo gde peva Barbara Bobak za doček 2025. godine!

Inter Hollywood je restoran koji ćete pronaći na Ledinama, na adresi Surčinska 19. Reč je o najvećoj sali u Beogradu, a u prelepom i modernom ambijentu može da ugosti od 50 do 800 gostiju.

Posebno se izdvaja rertoran, u kojem se koriste samo provereni domaći sastojci, većinom iz sopstvene proizvodnje. Hrana pripremljena na ovakav način, uz ruke vrhunskih kuvara predstavlja sam vrh srpske gastronomije.

Ukoliko ovde dolazite van Beograda, imate mogućnost da prespavate, tako što ćete odsesti u hotelu Hollywood, u apartmanima, koji se nalazi u okviru kompleksa.

Ovde je bila organizovana i Nova godina, odnosno novogodišnja proslava 31. decembra. Sve posetioce zabavljali su Jana i Đani. Po svemu sudeći, odličan provod biće organizovan i za doček 2025. godine. Ovde će pevati - Barbara Bobak!

Restoran Inter Hollywood Ledine Doček Nove godine

Kada je u pitanju restoran Inter Hollywood Ledine doček Nove godine sigurno će biti podjednako spektakularan kao i doček 2024. godine. Možemo da pretpostavimo da će posetioce čekati all inclusive piće, kompletna svečana večera, a da će ulaznice koštati oko 100 evra, pa naviše.

Kada je reč o muzici i atmosferi, svi koji prate Barbaru i njen bend sigurno znaju šta ih očekuje. Mnogo obrada pesama koje smo nekada obožavali, potpuno originalan repertoar, pun energije i dobrih vibracija.

Doček srpske Nove godine

Ne sumnjamo da će tako biti i za doček srpske Nove godine. Ipak, ova mlada zvezda neće nastupati u prestonici. Njena destinacija biće Novi Sad i to splav Kristal. Ovaj popularni lokal nalazi se na Ribarskom ostrvu. Žurka počinje u 22 sata, a kako pozivaju s ovog splava "Započnimo Novu godinu na najbolji način!". 

Ako vas zanima gde možete za srpsku u Beogradu, pogledajte tekst Doček srpske Nove godine - Gde u provod? 

Sve informacije možete dobiti ukoliko pozovete 062 111 22 33, a putem istog broja možete i rezervisati svoje mesto.

Ako želite da slavite na otvorenom, na Trgu kod Skupštine vas od 21 sat čekaju Saša Matić i Tea Tairović!

A.K.

Foto: Facebook / barbara.bobak.710207