Najbolja repriza za doček Nove uz Aleksandru Prijović u Sava centru!

Najbolja repriza za doček Nove uz Aleksandru Prijović u Sava centru!

Postoje ljudi koji vole da se provode kada je Nova godina, a sledeći dan da se odmaraju. Tu su i oni koji vole provod oba dana, odnosno noći, a jedna grupa posebno voli dnevne žurke. Međutim, nikako ne teba zaboraviti i one koji vole da odlaze u provod samo za reprizu. Sava centar pripremio je nešto fantastično za sve!

Ako niste u prilici da obezbedite kartu za novogodišnji provod uz Aleksandru Prijović, ne brinite. Ona će zapevati i sledećeg dana na istom mestu!

Kada je u pitanju Sava Centar Banquet Hall repriza dočeka Nove godine biće podjednako spektakularna kao i doček Nove godine.

Sve posetioce očekuje jednako dobar provod uz velike hitove:  Dam,dam,dam, Zvuk tišine, Klizav pod, Totalna anestezija, Senke, Testament i mnoge, mnoge druge. Biće tu, kao i obično,i pesama njenih kolega.

Govoreći o ponudi, očekuju vas najbolja atmosfera, vrhunski kulinarski specijaliteti, najkvalitetnija pića i besprekorna usluga.

Požurite i svoja mesta obezbedite na vreme, jer će se za ovakav provod sigurno tražiti karta više! Zato odmah pozovite ili pišite na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

Sava Centar Banquet Hall Nova godina

Kada je u pitanju Sava Centar Banquet Hall Nova godina će biti organizovana po cenama od 150 evra, pa naviše. Tako Red zona košta 150€, za Bronze zonu treba izdvojiti 170€, Silver zonu ćete platiti 190€, Gold zonu 220€, a Platinum zona košta 250€. Svaka zona podrazumeva svečanu novogodišnju večeru, dok će se piće plaćati po utrošku. 

Provod će biti upriličen u Banquet Hall sali, koja je u potpunosti nova, ekskluzivno uređena i koja može da ugostiti 1.000 zvanica, tako da im bude izuzetno komforno. 

Inače, ovaj prostor je deo renoviranog Sava centra, koji se nalazi na Novom Beogradu, na adresi Milentija Popovića 9. Jedan od simbola Beograda otvoren je 14. novembra, kako je i najavljeno. Obnova Plave dvorane, sa čak 4.000 fotelja, planira se za sredinu iduće godine. Njoj će biti sačuvan izgled, ali će biti unapređena po pitanju akustike, komfora i tehnologije.

A.K.

Foto: Facebook / aleksandraprijoviicofficial