Provod za doček 2024 za pamćenje - Seka Aleksić u hotelu Hajat!

Provod za doček 2024 za pamćenje - Seka Aleksić u hotelu Hajat!

Novogodišnji provodi u hotelima postali su jedni od najtraženijih, jer se ono što nude ističe u odnosu na druge. Ovde se uvek priprema glamurozan doček, koji podrazumeva luksuzan ambijent, bogatu kartu najboljih pića, kao i najukusnije specijalitete, koje spremaju šefovi kuhinja.

Baš ovakava ugođaj priprema i jedan od najboljih hotela u našoj zemlji, ali i šire. Reč je o hotelu Hajat (Hyatt). Smešten je na Novom Beogradu, u Ulici Milentija Popovića 5. Nosilac je najviših pet zvezdica.

Osim soba koje su elegantno uređene u nežnim pastelnim tonovima i nude pogled na centar grada ili park, u hotelu se nalaze i raznovrsni restorani i luksuzni spa centar. U restoranima se služe različiti internacionalni specijaliteti, a u kafeu Tea House svi posetioci mogu da se opuste dok slušaju lagane džez melodije. Poslednja dva sprata hotela zauzima Regency Club, koji obuhvata 65 soba i apartmana tipa 'suite' i nudi dodatne usluge u luksuznom ambijentu.

Kada je u pitanju Nova godina Beograd će, zahvaljujući Hajatu, imati jedan od najboljih provoda za doček!

 

 

Hotel Hajat Nova godina

 

Kada je u pitanju hotel Hajat Nova godina će biti spektakularna, a o njoj će se dugo pričati. Ovde će nastupati regionalno popularna pevačica, čije hitove obožavamo!  'Da sam muško', 'Crno i zlatno', 'Dođi i uzmi me', 'Aspirin', 'Tesna koža', 'Luda glava, 'Emotivno nedostupan'... Ovo su samo neki, ali su dovolji da znate odgovor. U Hajatu će pevati fantastična Seka Aleksić

Ona će nastupiti u prelepoj Kristalnoj dvorani ovog hotela, koja je kapaciteta 600 osoba. Luksuznog i elegantnog izgleda, obezbediće prelepu atmosferu, u kojoj ćete sigurno uživati.

Noći koja će biti za pamćenje doprineće i sama ponuda. Naime, svi gosti uživaće u kompletnoj večeri na bazi švedskog stola, koju je kreirao vrhunski kulinarski tim hotela. One koji se odluče za ovakav provod očekuje piće dobrodošlice, dok se ostalo plaća po utrošku.

Ovakva Nova godina košta od 180€ do 200€.  Ulaznice se kupuju za tri zone - crnu, srebrnu i zlatnu. 

Obezbedite svoje - pozovite ili pišite na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

 

A.K.