Provedite se za doček 2024 uz Darka, Andreanu i Džejlu na sajmu!

Provedite se za doček 2024 uz Darka, Andreanu i Džejlu na sajmu!

Beogradski sajam ove godine priprema nešto fantastično kada je u pitanju Nova godina. Naime, kada je u pitanju Beogradski sajam doček Nove godine se promoviše kao Belgrade Fair Hall 5 (Beograd na vodi). Ova široko poznata lokacija pripašće "novom gradu" kakav je Beograd na vodi, a to znači da sve posetioce ovde očekuje luksuzan provod u hali broj pet.

Na neverovatnih 2.500 kvadrata, ovaj prostor nudi eleganciju, prostranost i udobnost bez premca. Sa svojim plafonom visokim osam metara i nekonvencionalnim oblikom, stvara savršen ambijent za doček Nove godine. Uz najsavremeniju audio i video opremu, uključujući LED ekrane, očekujte provod koji će vas ostaviti bez daha.

A naravno, ono najvažnije je - ko će ovde nastupati?

Belgrade Fair Hall 5 doček Nove godine

Darko Lazić, Andreana Čekić Džejla Ramović - ovo su pevači koji će uveseliti sve koji se odluče za provod na Beogradskom sajmu!

Svim poznavaocima njihove muzike jasno je da ih očekuju fantastični glasovi, veliki hitovi i odlična atmosfera. Svako u svom žanru dominira, puni klubove i u našoj zemlji, ali i u inostranstvu.

Ovo će biti pravi spektakl, posebno ako znamo i vezu između Darka i Andreane, koji su veliki prijatelji.

Kada je reč o ponudi cena po osobi se kreće od 130€ do 240€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri.

Na meniju ćete pronaći predjela, glavna jela (uključujući i posna i veganska jela), priloge uz glavna jela, raznovrsne salate i čak šest vrsta ukusnih torti i kolača.

Po želji, uz kupljenu kartu je moguće ostvariti akcijsku cenu smeštaja u najkomfornijim hotelskim sobama vrhunskog luksuza u Beogradu, u okviru premium hotela Radisson Collection koji se nalazi preko puta, po principu noćenja sa doručkom i sa neograničenim korišćenjem spa centra (đakuzi, sauna, parno kupatilo) i fitness centra za sve vreme boravka u hotelu.

Obezbedite svoju kartu već danas - pozovite ili pišite na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

A.K.