Doček 2024 u Tarapani uz fenomenalnog Uroša Živkovića

Doček 2024 u Tarapani uz fenomenalnog Uroša Živkovića

Da li ste ljubitelj kafanskog provoda? Ako je tako, onda za vas ne postoji bolji provod čak ni kada je novogodišnja žurka! Kada je u pitanju Nova godina Beograd ima da ponudi dosta kafanskog izbora, a naša preporuka svakako je - kafana Tarapana.

Nalazi se u srcu Beograda, u srcu dešavanja. Predstavlja miks kafane i kluba, a pronaći ćete je na adresi Kneza Miloša 9, u samom centru. Važi za jednu od najlepših modernih kafana u Beogradu, čemu doprinosi njen enterijer.

U ovoj kafani gostuju najveća imena naše estrade, kao što su Aca Lukas, Đani, Tanja Savić, Jovan Perišić, Amar Gile, Lapsus bend, Milica Pavlović, Katarina Grujić, Jana, Mia Borisavljević, Slađa Allegro, Milena Ćeranić, Dara Bubamara, Saša Matić, Darko Lazić, Mirza Selimović, Peđa Medenica i mnogi drugi.

Veoma brzo postala je jedno od najomiljenijih mesta za izlazak među mlađom populacijom, pa ćete njih ovde najčešće i sresti. U Tarapanu dolaze obično velika društva koja žele dobro da se zabave. Kada je samo jednom posetite, gosti se stalno vraćaju i to je najbolja preporuka za ovo mesto.

Ono što je izuzetna prednost Tarapane jeste činjenica da može da ugosti čak 800 ljubitelja dobrog provoda, a da pri tom u svakom delu lokala imate osećaj kao da se nalazite u centru zbivanja.

Ovde će 31. decemba nastupati pevač koji nas odušvljava svojim glasom i harizmom, koji najbolje peva pesme Šabana Šaulića i koji nas vraća u neka druga vremena - Uroš Živković!

Kafana Tarapana doček Nove godine

Kada je u pitanju kafana Tarapana doček Nove godine košta od 40 evra i zavisi od pozicije stola u klubu. Piće se plaća po utrošku, a s vaki separe dobija jednu flašu šampanjca gratis. 

Stolovi se doplaćuju, a uslovi su:

- barski sto: 1 flaša žestine ili 2 flaše premium vina;
- sedenja i visoka sedenja: 1 premium flaša žestine ili 2 regular flaše žestine;
- separe: 3 premium flaše (+ GRATIS flaša šampanjca).

Ako vam se dopada ovakva Nova godina, predlažemo da obezbedite svoju kartu već danas - pozovite ili pišite na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

A.K.