Spektakularan provod uz Aleksandru Prijović u Sava centru!

Spektakularan provod uz Aleksandru Prijović u Sava centru!

Sigurno ste čuli da se uskoro otvara renovirani Sava centar. Naime, otvaranje kongresnog i poslovnog dela Sava centra najavljeno je za 14. novembar 2023. godine. U njemu će se naći Sava Centar Banquet Hall - u potpunosti nova, ekskluzivno uređena, grandiozna banket sala, koja komforno može ugostiti čak 1.000 zvanica.

Inače, Sava centar, jedan od simbola Beograda, smešten na Novom Beogradu, na adresi Milentija Popovića 9, renovira se od 23. decembra 2021. godine. Imaće dve faze - objekat A, koji podrazumeva bogatu poslovno-komercijalnu zonu i objekat B, koji je zapravo Plava sala, čiji će kapacitet biti 3.800 mesta. Ona će biti otvorena sledeće godine. 

Sa površinom od 100.000 kvadrata, rekonstrukcija Sava centra predstavlja jedan od najvažnijih građevinskih projekata u našoj  zemlji, u koji je investirano 118 miliona evra i na kome je angažovano preko 600 stručnjaka.

Ovde se priprema spektakularna Nova godina, a 31. decembar najavljuje najbolju atmosferu, vrhunske kulinarske specijalitete, najkvalitetnija pića i besprekornu uslugu. U Sava centru će pevati - Aleksandra Prijović!

Nakon što je u Beogradu imala tri koncerta u Štark areni, ali i bure koju je podigla rasprodavši čak pet zagrebačkih arena, svoju publiku obradovaće sopstvenim velikim hitovima, ali i pesmama njenih kolega.

Zarazila je mnoge svojim novim album, pa je čak i Saša Matić rekao da se "opasno drogira" njenim pesmama.  Verujemo da će miks njenih starih i novih hitova, kao i harizme, doprineti da doček Nove godine, onima koji ga budu slavili uz nju, bude zauvek u sećanju!

Sava centar Nova godina

Kada je u pitanju Sava centar Nova godina će biti dočekana po cenama od 150 evra naviše. Tako će Red zona biti 150€, Bronze zona 170€, Silver zona 190€, Gold zona 220€ i Platinum zona 250€. Podrazumevaju svečanu novogodišnju večeru, dok se piće plaća po utrošku.

Kada je Nova godina Beograd nudi mnogo toga, ali ovo će sigurno biti jedan od najtraženijih događaja, pa obezbedite na vreme svoje mestotako što ćete pozvati ili pisati na 062/111-22-333 (sms, Viber, WhatsApp).

A.K.