Bajkovit doček Nove godine u restoranu Princ

Bajkovit doček Nove godine u restoranu Princ

Uživajte u novogodišnjoj noći na poseban način i doživite bajkovit doček Nove godine u restoranu Princ. Ovo je mesto koje će vas osvojiti u svakom smislu, ali pre svega enterijerom koji je očaravajući. Pored enterijera, važu ulogu odigraće svečana večera koja je osmišljena sa puno pažnje kako bi svaki gost uživao u svakom zalogaju.

 

RESTORAN PRINC DOCEK NOVE GODINE

 

Restoran Princ doček Nove godine učiniće spektakularnim i jedinstvenim u svakom smislu, posebno kada je reč o muzici. Kao i predhodne godine, oduševiće vas vrhunski muzički repertoar koji će biti sačinjen od najvećih hitova sa naše scene, kako zabavnih tako i narodnih.

 

Bajkovit doček Nove godine u restoranu Princ

 

Bićete iznenađeni odabirom pevača i benda koji će biti zadužen za dobru atmosferu i koji će se zaista potruditi da uživate u svojoj pesmi koja sledi.

Restoran Princ odiše uvek pozitivnom energijom i prijatnim ambijentom, zbog čega smo gotovo sigurni da će ovaj doček Nove godine biti i te kako poseban. Pozovite vaše najdraže prijatelje, ponesite dobro raspoloženje i zajedno dočekajte ponoć u najlepšem restoranu Princ koji vam priprema nezaboravan provod.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.