Freestyler Winter Stage kao pravi klub za doček Nove godine

Freestyler Winter Stage kao pravi klub za doček Nove godine

Ko je bar jednom bio gost u Freestyler Winter Stage-a onda sigurno zna o čemu pričamo. A šta kažete na ideju da doček Nove godine provedete u ovom sjajnom ambijentu? U nastavku teksta saznajte zašto je baš Freestyler Winter Stage pravi klub za doček Nove godine.

 

Svi vrlo dobro znamo da se zimi sa otvorenog neba, reke i splavova selimo u klubove. Isto je tako i kada je u pitanju jedan od najpopularnijih beogradskih splavova Freestyler. Nakon leta vaš omiljeni splav seli se na adresu u Karađorđevu br.2-4, pod imenom poznatijim kao Freestyler Winter Stage. Sve ostaje isto osim prostora. Dobar provod, dobra muzika, izvođači, vrhunska atmosfera.


Vrhunski provod na vrhunskoj adresi, Beton Hali. Kao što smo već pominjali u našim prethodnim tekstovima, Beton Hala je po mišljenju mnogih nova Skadarlija. Centar gradskog provoda, i velikog broja klubova kojima smo zahvalni zbog čega je Beograd proglašen svetskom prestonicom provoda.

 

Tokom cele zime, a i za sam doček, u ovom klubu imaćete priliku da uživate u muzici svetski poznatih imena DJ scene. Uživajte u zvucima Hip-Hop i RNB muzike sa dodatkom Deep House-a. Luda atmosfera do ranih jutarnjih časova, učiniće vaš docek savršenim.

 

Kompletnu ponudu možete saznati klikom na link OVDE. Ukoliko ste se već odlučili baš za ovu ponudu vaše mesto možete rezervisati na 062/111-22-33.