Klub Freestyler Winter Stage - mesto za zimski letnji provod

Klub Freestyler Winter Stage - mesto za zimski letnji provod

Leto je vreme za odmore, odlazak na plažu ili bazen, noćna kupanja, žurke... Ovo je za mnoge bilo drugačije nego inače, posebno kada reč o noćnim izlascima. Ipak, i dalje stoji da su splavovi mesta koja dominiraju u letnjim noćima i zbog kojih je Beograd prestonica noćnog života.

Na splavovima se sluša strana muzika, ali nastupaju i najveće zvezde domaće muzike, kao i popularni bendovi. Provod je pod otvorenim nebom, ili uz bazene, uz mnogo šarenila, a obavezan je i spektakl kome doprinose čak i konobari. Ovo su zapravo vrlo ekskluzivna mesta, po pravilu.

Međutim, ko je iskusio provod u prestonici, zna da je tako i tokom zime. Samo se sa reka selimo u klubove i kafane. Mnoga od ovih mesta nude jednako dobar provod, a neka su i zimska varijanta letnjeg kluba. Tako je i sa Freestyler Winter Stage klubom, koji je pravo mesto za zimski letnji provod.

Freestyler Winter Stage

Freestyler Winter Stage je letnja varijanta mega popularnog splava Freestyler. Za razliku od splava, koji se nalazi na ušću Save u Dunav, zimska verzija je na dobro poznatoj lokaciji u Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4.

Beton hala je postala pravo kultno beogradsko mesto. Njena istorija počinje krajem tridesetih godina prošlog veka. Arhitekta Aleksandar Rodić prvi je imao viziju ove lokacije, kao konceptualnog mesta. Ideja je bila da Beton hala postane nova, ali moderna Skadarlija. To se i obistinilo. Danas su ovde smešteni restorani, kafei i noćni klubovi. Ona je centar gastronomije, dobrog provoda i hedonizma.

Upravo tu je našao svoje mesto i jedan od najpopularnijih klubova.

Freestyler Winter Stage je još jedan sinonim dobar provod, koji krasi ovu lokaciju. Vode ga isti menadžeri koji su splav Freestyler učinili svetskim poznatim. Kao što leti možete da uživate u House i RnB zvucima, tako i tokom zime možete da slušate ovo, uz dodatak Deep House muzike.

Ovde vas očekuju velika DJ svetska imena, ali i najveća muzička imena beogradske scene.

Sve upotpunjuju najbolja rasveta, najbolje ozvučenje, go-go igračice, konfete, najzgodnije devojke i najlepši momci.

Freestyler Winter Stage Nova godina

Vrhunac provoda zimi svakako je docek Nove godine. Najluđa noć je ta za koju se posebno pripremao i koju iščekujemo, raspitujemo se za karte, izvođače, a nekada jednostavno samo odaberemo omiljeno mesto.

Oni koji vole Freestyler Winter Stage uvek će se rado opredeliti za ovu lokaciju i kada je reč o proslavi 31. decembra.

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Freestyler Winter Stage opravdao je očekivanja i prošlog decembra. U pitanju je bio eksluzivan doček uz Resident DJ's i plesnu predstavu.

Cena karata za šank bila je 15 evra, dok su se barski stolovi i separei prodavali po paketima od 200 do 1.500 evra. U zavisnosti od paketa, dobijala se flaša stranog žestokog pića po izboru, premium flaša stranog žestokog pića po izboru, premium flaša stranog žestokog pića po izboru i dve flaše šampanjca ili dve premium flaše stranog žestokog pića po izboru i dve flaše šampanjca.

U paketima su bile karte, odnosno njih pet, osam ili 15, tako da je ovo bio izbor mnogih društava, bilo momačkih, devojačkih ili mešanih.

A.K.

Foto: Facebook / ClubFreestylerBelgrade