Mama Shelter doček Nove godine - po čemu je poseban?

Mama Shelter doček Nove godine - po čemu je poseban?

Da li ste čuli za Mama Shelter u Beogradu. To je deo lanca Mama Shelter, koji se nalazi i u Bordou, Lilu, Londonu, Los Anđelesu, Luksemburgu, Lionu, Marseju, Parizu, Pragu, Rio de Žaneiru, Tuluzu.

Ovde možete da rezervišete sto, ali i sobu, ali je namenjena i poslovnim ljudima. Mama voli vaše zaposlene i dočekuje vas raširenih ruku kako bi vam pomogli da budete što kreativniji. Zbog toga mama ima različite ponude: prijatne radionice / prostore za sastanke u kojima predložene ideje nikada neće biti loše, domaća jela s ljubavlju kuvana i udobne i dizajnirane sobe, prave čaure u kojima možete da se odmorite bez ikakvih ograničenja!

Otvoreni su i za privatne proslave.

Mama Shelter Beograd

Mama Shelter predstavlja mesto u kome možete da obedujete, ali i da prespavate. Odabran je Beograd, kao balkanski grad koji beleži napredak. Kako navode, od prepunih terasa kafića do obala Dunava ili Save ispunjenih smehom, od pomodnih ulica istorijskog centra do mračnih naselja komunističkog doba, gde god se okrenete, mladi se zabavljaju, uspostavljaju i izmišljaju svoj život.

Mama je odlučila da se smesti u srcu gradai otvorila je 125 soba koje je dizajnirao Jalil Amor, duž Ulice Kneza Mihaila, pešačke ulice glavnog grada. Obezbeđen je parking ispod tržnog centra Raijćeva, gde se Mama nalazi.

Njen restoran zapravo je i picerija i branč. Na meniju su domaća supa, potaž, humus, taljatele, meze, grilovani losos, pice, kao i deserti. To je samo deo ponude. Možete da dobijete i poslugu u sobi, odnosno room service.

Otvoren je i restoran na krovu, gde možete da doručkujete od 7 do 11 sati, kao i da popijete piće.

Mama Shelter smeštaj

Kada je reč o smeštaju, ovde možete da se opustite i pustite mašti na volju u utočištu spokoja. Srednja mama je stvorena za vas. Možete da uživate u blaženstvu od 215 m2 sa svime što je potrebno za izvrstan boravak: posteljina sa pet zvezdica, TV od 40 inča, besplatni vifi, mini frižider i radni sto.

Tu je i Velika mama. Odložite kofere, opustite se i uživajte u trenutku - Mama se brine o svemu. Prostor od 236 do 344 kvadratnih metara posebno je dizajniran za vašu udobnost i zadovoljstvo. Spremite se za nezaboravan boravak, spavajući u ovoj neverovatno izdašnoj i prijatnoj sobi (King and Queen size krevet i posteljina sa 5 zvezdica) sa TV-om od 40 inča, internetom i besplatnim filmovima.

Treća opcija je XXL Mama, koja je dizajniran da vam pruži nezaboravno iskustvo u Shelter Mama objektu. Boravite u površini od 400 do 527 metara kvadratnih vrhunskog komfora, stvorenog za uživanje sa drugom polovinom, prijateljima ili porodicom, ali i sami. XXL soba opremljena je svim potrebnim udobnostima: posteljina sa 5 zvezdica, 40-inčni TV sa besplatnim filmovima, besplatnim bežičnim internetom, mini frižiderom i radnim stolom za one koji žele da rade u ovom mehuru koji je sjajan izvor inspiracije.

Mama Shelter Doček Nove godine

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu zaista je raznolik i uvek može da se pronađe za svakoga po nešto. Oni koji su odabrali doček u lokalu o kome vam govorimo imali su garantovan provod, ukoliko su ljubitelji di džejinga.

Kada je u pitanju docek Nove godine Mama Shelter je ponudila žurku koja je počela još u 15 sati. Dakle, posle podne. U 19 je nastupio DJ Petko, a u 22 Miss Millie.

Goste je dočekao koktel dobrodošlice, a dodatna pića bila su dostupna na zahtev, uz dodatnu doplatu.

Cena ovakvog dočeka bila je 44€ po osobi.

A.K.