Tri najbolje kafane za docek Nove godine u Beogradu

Tri najbolje kafane za docek Nove godine u Beogradu

Nova godina se bliži a vi ste vrsni uživalac kafanskih večeri? Predstavljamo vam tri najbolje kafane za doček Nove godine u Beogradu koje će vam pružiti pravi kafanski provod i nezaboravno novogodišnje veče.

Svaka je posebna po nečemu, ali ono što im je zajednočno jeste – dobra energija, odličan provod i vrhunski muzički repertoar.

 

TRI NAJBOLJE KAFANE ZA DOCEK NOVE GODINE U BEOGRADU 2021

 

Tri najbolje kafane za docek Nove godine u Beogradu 2021 su upravo one kafane koje imaju dušu, posebnu energiju, i pravu domaćinsku atmosferu kada uđete.

KAFANA DRUGA KUCA


Kafana Druga kuca ovog puta za doček Nove godine 2021 biće drugačija nego predhodnih godina, a pre svega zbog novog ambijenta. Potpuno renovirana kafana osvežiće vas u svakom smislu i priuštiti vam još bolji provod nego ikada. U samom centru zbivanja imate priliku da uživate u pravom kafanskom provodu koji će vam probuditi najlepše emocije.

Ovo je kafana puna smeha, radosti i najlepšihu spomena koje se upravo ovde stvaraju. Moderan ambijent učiniće vaše večeri dinamičnijim a ono što vam garantujemo, jeste da doček Nove godine u kafani Druga kuca nikada nećete zaboraviti.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

Tri najbolje kafane za docek Nove godine u Beogradu

 

KAFANA ONA MOJA


Kafana Ona moja je dobro poznata kafana u kojoj vlada isključivo vrhunska atmsofera koja je proprećena specijalnim nastupima sjajnih pevača. Kao i predhodne godine, i ove godine očekuje vas mnogo iznenađenja i prilika da doživite najbolji kafanski doček Nove godine u Beogradu.

Veliki broj muzičkih zvezda nastupao je ovde, tako da će nas i obog puta sigurno odabir pevača oduševiti. Iako moderno opremljena, kafana Ona moja priža vam pravi kafanski provod i najveće hitove koji se na sav glas pevaju do jutra.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 Tri najbolje kafane za docek Nove godine u Beogradu

 

GRADSKA KAFANA


Gradska kafana
je jedna od najmodernijih beogradskih kafana koja već dugi niz godina uspešno organizuje doček Nove godine i koji je iz godine u godinu sve traženiji. Zahvaljujući odličnom provodu i još boljem ambijentu, ova kafana je omiljena među pravim boemima.

Predhodne godine ovde se desio pravi spektakl i to zahvaljujući Nemanji Toplici i Standby bendu koji su svojim zajednilkim snagama priredili nezaboravnu noć prepunu emocija i dobre enegije. Svaki gost bio je prezadovoljan dočekom i atmosferom. Ono što možemo reći, jeste da vas ponovo očekuje jedinstvena noć koja će ovog puta biti još bolja nego za predhodan doček Nove godine.

Info & Rez : 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 T.Ž.