Doček Nove godine u hotelu Holiday In

Doček Nove godine u hotelu Holiday In

Ukoliko ste gost hotela, sigurno vam je poznat hotel Holiday Inn, deo čuvenog hotelskog lanca InterContinental Hotels Group. U Beogradu, tačnije na Novom Beogradu, nalazi se u ulici Španskih boraca 74.

Hotel je sa četiri zvezdice, pa vas očekuje standardno visoki nivo usluge i komfor.

Ovde možete da se smestite u nekoj od 52 jednokrevetne sobe, 58 dvokrevetnih soba, 27 executive sobe, a dve sobe su prilagođene osobama sa a posebnim potrebama, odnosno osobama sa invaliditetom.

Hotel poseduje restoran Singidunum, koji je kapaciteta 100 mesta, a zanimljiv je i aperitiv bar Buzz.

Poseduje sedam konferencijskih sala, koje su pogodne za organizovanje različitih vrsta događaja. Namenjene poslovanju, konferencijske sale se nalaze na prvom spratu hotela. Različitog su kapaciteta. One manje su idealna opcija ukoliko želite da organizujete sastanak koji imaju do deset učesnika. U velikim salama možete organizovati konferencije i seminare do 160 učesnika.

Posebnu pažnju privlači multifunkcionalna hala Belexpocentar. Ona se nalazi uz hotel i može da ugosti 3.000 posetilaca. Idealna je za organizaciju sajmova, kongresa, svečanih manifestacija i izložbi sa više međusobno odvojenih izlagača. Ovde se organizuje i doček Nove godine u Beogradu .

Hotel Holiday Inn doček Nove godine

Kada je u pitanju docek Nove godine hotel Holiday Inn se izdvojio, jer je angažovao Mariju Šerifović. Belexpocentar bio je mesto na kome su se čuli hitovi kao što su Molitva, 11, Nisam anđeo i tako dalje.

Doživljaj je upriličen na prostoru od 2.500 m2, uz najsavremeniju audio i video produkciju.

Cena se kretala se od 70 evra do 120 evra po osobi, a zavisila je od pozicije stola u samoj sali. U nju su bili uključeni elegantno mesto za sedenje, kao i neograničena konzumaciju hrane i pića cele večeri.

Marija Šerifović

Marija Šerifović rođena je u Kragujevcu, 14. novembra 1984. godine. Majka joj je poznata pevačica narodne muzike Verica Šerifović. Bavi se pop muzikom, a karijeru je počeka 20o3. godine, kada je imala 19. godina. Tada je snimila i prvi album.

Osim pomenutih, njeni hitovi su i U nedelju, Ja volim svoj greh, Sama i nervozna, Pametna i luda, Deo prošlosti, More pelina.

Završila je gimnaziju i nižu muzičku školu u Kragujevcu. Nakon završetka srednje škole preselila se u Beograd.

Nastupala je na mnogobrojnim festivalima, a 2006. je objavila drugi album Bez ljubavi.

Na Beoviziji je 2007. godine pobedila sa pesmom Molitva Vladimira Graića na tekst Saše Miloševića Mareta, da bi sa istom numerom osvojila i Evrosong u Helsinkiju u Finskoj. Beograđani su joj priredili doček ispred skupštine.

Potom su usledili i novi albumi: Nisam anđeo, 2098. godine, Anđeo 2009. godine, a 2014. godine peti album, Hrabro.

Deo je žirija u emisiji Zvezde Granda, a najavljivala je i da će napustiti ovo mesto.

Osim nje, poznat je i njen ljubimac, pas Hak, sa kojim se često fotografiše za Instagram. Nedavno je objavila da traži automobil Fiću upravo za njega.

Marija je 15. oktobra trebalo da ima koncert u Sava centru, Druga strana ploče vol.2, ali je zbog korona virusa otkazan. Rasprodala je koncerte 8.,9, i 11. marta, a 15. oktobar je pomeren za 14. decembar, pa će obožavaoci ove pevačice morati da sačekaju još malo.

Inače, koncert je prvobitno bio zakazan za 26.mart, pa naknadno odložen za 28.april, 10. jun i 15. oktobar.

A.K.