Stadion Hall Doček Nove godine koji se ne propušta

Stadion Hall Doček Nove godine koji se ne propušta

Ako želite ekskluzivan doček po najvišim standardima, predstavljamo vam stadion Hall Doček Nove godine koji se ne propušta. Ovo je jedan od najluksuznijih prostora u Beogradu koji će vam pružiti doček za pamćenje. Elegantna dekoracija, specijalna ponuda i vrhunski muzički izvođači čine Stadion Hall jednim od najtraženijih prostora za Novu godinu.

Iskusni organizatori koji iza sebe imaju dugi niz godina iskustva, potrudiće se da vam ulepšaju svaki trenutak i učine ga posebnim. Oni koji su imali prilike predhodne godine da užvaju u dočeku Nove godine ovde, reći će vam koliko je atmsofera bila zadivljujuća.

Pre svega, za atmosferu su bili zaduženi sjajna Andreana Čekić i Đani koji su napravili pravi spektakl svojim nastupom i hitovima koji su se pevali sve do jutra.Takođe, poseban akcenat bio je na bogatom švedskom stolu kojim je svaki gost bio oduševljen kao i najraznovrsnijim pićem koje se točilo tokom cele noći.

Sve u svemu, sa sigurnošću tvrdimo da će doček Nove godine u Stadion Hall-u i ovog puta biti i te kako tražen, kako zbog odlične ponude, tako i zbog atraktivnih pevača.

Informišite se  na vreme i obezbedite vaše karte za novogodišnju noć pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.