Dočekajte Novu godinu u Dilemi na Ada Huji!

Dočekajte Novu godinu u Dilemi na Ada Huji!

Kako se približi vreme dočeka Nove godine, tako se nađemo u dilemi. Gde da idemo, sa kim, šta da obučemo, da li da idemo na dnevnu žurku ili samo noćnu, da li na obe? Zapravo, ovde imamo više pitanja od samo dva.

U svakom slučaju, dilema predstavlja neodlučnost, dvoumicu, kolebanje. Ona može da nam oteža donošenje odluke, ali i da nas, sa druge strane, učini opreznima. Može da karakteriše i nekoga ko nije dovoljno rešen ili je nesiguran, ali i onoga ko je sumnjičav.

U svakom slučaju, dilema se rešava pravim odgovorom, pronalaženjem rešenja, prihvatanjem saveta.

U Beogradu postoji jedno mesto koje nosi naziv Dilema, ali čiji posetioci nemaju taj problem kada bi trebalo da odaberu prostor gde žele da se opuste ili dobro provedu. U pitanju je Dilema na adresi Ada Huja bb.

Dilema

Dilema je kafe, klub, restoran, koji se nalazi na Adi Huji, u blizini Pančevačkog mosta. Tačnije, nizvodno od pančevačkog mosta, samo četiri kilometara od centra Beograda.

Ovde možete da popijete kafu, ručate, ali i da se provedete uz živu muziku.

Kapaciteta je do 400 ljudi, u objektu koji je klimatizovan, pa je sjajno mesto za neku vrstu proslava, kao što je doček Nove godine .

Poseduje i terasu sa prelepim pogledom.

Poseban specijalitet Dileme su pice, pa ćete uživati u najlepšim ukusima italijanskim jelima, koje za vas pripremaju profesionalni majstori. Tu su i paste, ali i specijaliteti od mesa salate. U ponudi su razne poslastice, kao što su kupovi i voćne salate, alkoholna i bezalkoholna pića kao i razni šejkovi i kokteli.

Za najmlađe su obezbeđeni igraonica i parkić, gde mogu da se zabave, a za vaša vozila veliki parking, koji može da primi vozila i za 400 osoba.

Dilema Nova godina

Kada je u pitanju Dilema Nova godina je organizovana uz svirku benda i hitove di džejeva. Nastupali su Dilema Bend, DJ Đole i DJ Luminous.

Ovo je bio izbor svih onih koji vole dinamiku tokom večeri i koji žele da čuju oba zvuka - i instrumente i hitove koji se vrte. Nema sumnje (ili dileme) da su hitovi iz različitih perioda, različiti ritmovi prava stvar za najluđu noć tokom godine.

Cena karte bila je 32 evra po osobi, a rezervacije za mesto su se posebno plaćale. Tako je barski sto koštao 30 evra, visoko sedenje 100 evra, mali separe 150 evra, veliki separe 220 evra, a vip separe 350 evra.

Cena je podrazumevala neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Hrana je podrazumevala ketering.

Ada Huja

Ada Huja je poluostrvo, gradska četvrt, koja pripada beogradskoj opštini Palilula. Proteže se od Pančevačkog mosta do sela Višnjica. Mnogi je nazivaju palilulskom rivijerom.

Nekada je bila ostrvo. Bogata je izvorima sumporne vode, a na današnjem području Rospi Ćuprije nalaze se ostaci velike keltske nekropole. Početkom 20. veka bila je bogata vegetacijom i vinogradima. Danas je zelena oaza sa divljim plažama, duga gotovo četiri kilometra.

Poseduje i uređeni kej, osvetljenu pešačku stazu sa klupama za odmor i mobilijari za decu, gde mnogi Palilulci dolaze da uživaju. Deo keja uređen je kao pristanište. Ovde se nalazi i najduža karting staza u Beogradu.

A.K.