Ceca za doček Nove 2020. godine u Beogradu

Ceca za doček Nove 2020. godine u Beogradu

Cvetak zanovetak, Lepotan, Pustite me da ga vidim, Volim te, Kukavica, Kuda idu ostavljene devojke, Idi dok si mlad, Isuse, Nagovori, Oproštajna večera, Zabranjeni grad, Trula višnja, Lepi grome moj, Rasulo, Ime i prezime, Metar odavde... Ovo je samo po jedan izdvojen hit dive koja traje od 1988. godine. 

Ovo su samo neke od pesama koje volimo i koje ćemo voleti. Uz njih se raduje i pati, one se slušaju i u kafani i na koncertu i kod kuće. 

To su hitovi koji su obeležili vreme u kome su nastali i koji ne gube na emociji. 

Otpevala ih je Svetlana Ceca Ražnatović!

Možete li da zamislite doček 2020 na kome bi pevala baš ona? 

Šuška se da će se to i dogoditi u jednom poznato m beogradskom restoranu. Još se ništa ne zna, jer to će biti veliki bum, ali ako budete pratili informacije ovde: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? bićete bavešteni na vreme i moći ćete da rezervišete svoje mesto. 

Ne zaboravite, ukoliko vam se dopada ova ponuda, kao i neke druge, pozivite ili pišite na broj telefona 062/262 212 (Viber ili WhatsApp) ili elektronskim putem preko web sajta: www.kudaveceras.rs.

Šta zapravo znamo o Ceci?

Kada je u pitanju Ceca Nova godina nam je svaki njen nastup! S obzirom na to da je već dugo na sceni i da je sa pravom obožavamo (možemo reći da tako misli većina), čini nam se da Cecu poznajemo.  Ipak, koliko je to tačno? Verovatno oni najveći obožavaoci znaju baš svaki detalj iz njenog života.

Međutim, da li znate da je rođena 14. juna 1973. godine u Žitorađi? Visoka je metar i 73 centimetra, a zna se čak i broj cipela koji nosi - 38. 

Roditelji su joj učiteljica i trgovac, Miraja i Slobodan Veličković, a mlađa sestra Lidija često se sa njom pojavljuje u medijima.

Prvi put je zapevala sa devet godina na svadbi. Išla je u Veterinarsku školu, a noću je pevala. Zapazio je Mirko Kodić, harmonikaš, koji je poveo na PGP RTS gde je 1988. godine snimila pesmu "Cvetak zanovetak". Već sledeće godine snimila je prvi album "Ludo srce".

Već tada je počela dobro da zarađuje, pa je pomogala roditeljima. 

Od 18. godine počela je da peva i u inodtranstvu. Ubrzo je počela i saradnju sa Marinom Tucaković, a na Tašmajdanu je okupila 12.000 ljudi. Kada je pevala u Erdutu, upoznala je budućeg supruga, Željka Ražnatovića Arkana.

Da li ste znali da ga je Ceca zaprosila? I to posle pet meseci zajedničkog života! Venčali su se 1995. godine, a o tom venčanju se i dalje govori. Sledeće godine rodila je Veljka, a dve godine kasnije i Anastasiju.

Ceca je imala isustva i u upravi fudbalskog kluba Obilić, gde je bila predsednik, a Arkan vlasnik.

Veliku tragediju njena porodica doživela je 2000. godine kada je Željko Ražnatović likvidiran. Loši momenti su se nizali, pa je i uhapšena 2003. godine, zajedno sa sredstvom, pod optužbom da je proneverila novac iz FK Obilić. Provela je u zatvoru 121 dan, a kada je izađla snimila je "Gore od ljubavi".

Ništa od ovoga nije uticalo na odanost njene armije navijača, koji su je samo još više podržali i zavoleli. 

Na beogradskom Ušću napravila je 2006. godine koncert pred 150.000 ljudi, a sigurno bi doček Nove 2020. godine gde bi ona pevala privukao isto toliko ljudi!

Pre 10 godina otvorila je svoj studio Ceca Music. 

Foto: Facebook / svetlanacecaraznatovic