Republika bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Gardoš by Azzaro

Republika bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Gardoš by Azzaro

Imate li ideju gde ćete provesti docek 2020? Vreme je da razmišljate o tome, jer su mnogi ugledni restorani, hoteli, klubovi i kafane već angažovali neke od najpopularnijih pevača. Ako nam ne verujete, pročitajte ovaj tekst, gde se i inače možete informisati o ovoj temi:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Ukoliko se pitate zašto su to učinili, razlog je želja da obezbede najbolji provod te najluđe noći. Svakako, na vreme u morali da "ukradu" za sebe najveća muzička imena danas,  kao što su Ana Bekuta, Aleksandra Prijović, Slađa Allegto, Andreana Čekić, Keba, Đani i mnogi drugi.

Svakako, mnogi od ovih lokala su se odlučili za popularne i tražene bendove, posebno one koji prave fenomenalnu atmosferu, imaju širok repertoar i koji znaju da obezbede provod za nezaborav.

Jedan od restorana koji se odlučio baš za ovaj recept je i poznati restoran Gardoš by Azzaro, koji će ugostiti bend sa nazivom Republika.

Republika bend 

Pop-rock bend sa nazivom Republika,  nastao je 2009. godine u Beogradu. U karijeri do sada iza sebe imaju veliki broj nastupa. Pristuni su na velikoj sceni sa poznatim pevačima, ali i na manjim privatnim proslavama, kao što su venčanja ili svadbe u krugu porodice.

Tokom godina gradili su svoj brend, a takođe su bili i zvanični prateći bend nekih poznatih imena naše estrade. Ono što ih krase su energija, predanost, profesionalnost i tačnost.

U skladu sa današnjim vremenom, kada se sluša različita vrsta muzike, Republika bend se trudi da izvede razne žanrove kao što su pop-rok, domaći i strani, kao i žanrove narodne i komercijalne muzike.

 

Gardoš by Azzaro


Ukoliko želite da slušate Republika bend za doček Nove 2020. godine, a ujedno želite i da to bude u restoranu,  jedan od naših predloga je Gardoš by Azzaro. Ovaj lokal pripada restoranima pod zajedničkim nazivom Azzaro Clubs. Lociran je u Zemunu u ulici Visoka bb.

Gardoš predstavlja pravi spoj tradicije, umetničkog dizajna, prirode i modernog. Protkan je azurnim bojama, sa visokim prozorima, a oni ostavljaju utisak restorana na otvorenom. Ovaj prelepi ambijent će vas oduševiti! Odlikuje ga i fenomenalan pogled na Dunav, koji mu daje notu romantičnosti, čak i tokom hladnih dana. Ovde možete da uživate u najkvalitetnijim jelima, koje spremaju kulinarski virtuozi.

Ovaj restoran je pravo mesto i za druge proslave, kao što su svadbe, koje se ovde veoma često organizuju. Kapacitet Gardoša je 220 osoba, a maksimalan kapacitet može da bude i 300 osoba. Kada je toplo vreme može da se osposobi i terasa, pa je kapacitet čak 700 zvanica. Ovde se mogu organizovati i  korporativne proslave, kao i proslave 18. rođendana.

Doček Nove 2020 godine ovde će koštati od 60 do 120 evra.

Osim u Gardošu, doček se organizuje i u restoranu Jezero by Azzaro, koji pripada istom konceptu. Ovde će nastupiti čak četvoro izvođača: Katarina Grujić, Ljuba Perućica, Nenad Manojlovića i Kristina Nina Jovanović. Ovaj restoran nalazi se na Adi Ciganliji, u Beogradu.

Kako da rezervišete doček nove 2020 godine?

Ukoliko vam se dopada ova ponuda, kao i druge koje smo pomenuli, možete obaviti rezervaciju tako što ćete pzvati ili pisati na broj telefona  062/262 212 (Viber ili WhatsApp) ili elektronskim putem preko web sajta: www.kudaveceras.rs.

Foto: Facebook / uzivoonajbolji