Dnevna i noćna novogodišnja žurka u restoranu Impress u Zemunu

Dnevna i noćna novogodišnja žurka u restoranu Impress u Zemunu

Gradski park u Zemunu nalazi se na obodu starog jezgra grada. Oivičen je ulicama: Nemanjinom, 22. oktobra, Vrtlarskom, Savskom i Nikolaja Ostrovskog. Zauzima površinu od 7,72 ha. Pokriven je listopadnim i zimzelenim drvećem, od kojeg je 15 stabala pod zaštitom države.

Ovde se nekada nalazio karantin, u kojem su bili smešteni putnici koji bi doputovali s druge strane reke Save u tadašnju Austrougarsku.

Park je nastao osamdesetih godina prošlog veka, a tvorac i rukovodilac radova bio je Ivan Perković.

Park je jedno vreme nosio naziv Gradski perivoj carice i kraljice Jelisavete, a današnji naziv je dobio posle Prvog svetskog rata.

Danas se u Gradskom parku nalaze: osnovna škola Majka Jugovića, Zemunska gimnazija, Poljoprivredni fakultet, sportski centar Pinki, kao i dve crkve. Svoje mesto ovde je našao i jedan poseban restoran.

 

Restoran Impress

Restoran Impress nalazi se u Zemunu, na adresi Gradski park 2. Ovo je mesto koje je, osim restorana, kafe i bar, ali se posebno ističe kao šiša bar. Prepoznatljiv je po savremenom enterijeru, uz direktan izlaz na zatvoreni bazen.

U letnjem periodu veoma je popularna prostrana bašta, gde možete probati koktele, frapee,vrhunska vina, ali i još mnogo toga. U ponudi su i jela, koja se baziraju na poznatim specijalitetima evropskih kuhinja - od laganih obroka, salata i sendviča, preko pasta i pica do specijaliteta od mesa.

Ovde je posebna atmosfera i kada je Nova godina. Dakle, Impress je mesto za sva godišnja doba!

 

Restoran Impress Zemun Nova godina

Kada je u pitanju restoran Impress Zemun Nova godina se organizuje uz specijalnu ponudu i odličan muzički odabir. Cena po osobi je 39€, a u ponudi su samo banket svečana sedenja. Cena podrazumeva piće i hranu.

Međutim, ovde se organizuje i Impress matine. Reč je o dnevnoj žurci, koja kreće od 13 sati. Za provod su zaduženi di džejevi, kao što su DJ Alex K i DJ Ksha. Piće se naplaćuje po redovnim cenama, a cena za ovakav provod je 500 dinara. U nju su uključeni rezervacija mesta i garderoba.

Foto: Facebook / CaffeLoungeBarImpress

A.K.