Do daske bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Carpe Diem

Do daske bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Carpe Diem

Da li ste spremni da uhvatite dan? Carpe diem! Nema ništa bolje nego kada svaki dan živite maksimalno, punim plućima i srcem! Ako to do sada niste činili, trebalo bi da promenite stav.

Pravo vreme za to je nova godina pred nama. Donosimo nove odluke, pozdravljamo se sa lošim navikama u godini za nama i ulazimo u sledeće razdoblje. Ono nam pruža mogućnost da ispravimo sve što mislimo da nije bilo dobro i da s eposvetimo nekim lepšim stvarima. 

Novi početak može da deluje kao privi, ali ako zaista počnemo da radimo na tome, nova godina će nam samo doći kao odličan povod!

Ako želite da ovako započnete novu 2020. godinu imamo simboličan predlog - restoran Carpe diem! 

Već će vas sam naziv inspirisati da budete čvrsti u svojoj odluci! Kada je u pitanju doček Nove godine Carpe Diem je angažovao bend, koji ima jednako dobru poruku - do daske!

Bend Do daske

Do daske bend je vokalno-instrumentalni sastav, koji je osnovan u septembru 2015. godine. Ovaj tim predstavlja idealni spoj energije i iskustva, a to je neophodno da bi se svaki provod dugo prepričavao i pamtio.

Poznati su kao bend koji nastupa na svadbama, ali i svim drugim prolslavama, poput punoletstava, krštenja, veridbi, rođenja. Kada je u pitanju  Nova godina Carpe Diem se upravo zbog svega navedenog odlučio baš za njih!

Da nisu pogrešili potvrđuje i repertoar Do daske benda, koji  je pažljivo sastavljen. Pesmama se prate aktuelne trendove u muzici, ali  sa osvrtom na najlepše pesme različitih žanrova. Izvode i filmsku muziku i instrumentalne obrade popularnih pesama.

U bendu su: pevačica Tamara Nikolić, pevač Igor Čanović, klavijaturista Aleksa Matijević i gitarista i prateći vokal Mlađa Milosavljević.

Restoran Carpe Diem

Restoran Carpe Diem, pozitivnog naziva,  nalazi se na obali Savskog jezera, odnosno na Adi Ciganliji, ali sa Makiške strane. Može  dap rimi 250 gostiju, koliki je kapacitet.  Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Carpe Diem ima svoje eksluzivno izdanje.

Uz predivan pogled na jezero, pruža mogućnost opuštanja uz veliki izbor hrane i pića. Prostor je veličine 500 m2., dakle prostran je i udoban. Kada su u pitanju proslave, na raspolaganju će vam se naći stručno osoblje, kuhinja, ketering, dekoracija, kao i mogućnost svakog drugog i daljeg dogovora.

Kako da rezervišete karte za doček Nove godine u restoranu Carpe Diem?

Ako vam se dopada va ponuda i želite dobro da se zabavite uz Do daske bend, potrebno je da pozovete ili pišite na broj +381 60 6682 463 kao i na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Cena dočeka je 40 evra, a za nju dobijate novogodišnju večeru i neograničenu konzumaciju domaćeg pića. Strana pića će takođe biti u ponudi, ali će  biti prodavana po sepcijalnim promo cenama.

Kada je reč i hrani, meni podrazumeva hladno predjelo, salate, desert, hleb i peciva, a za glavno jelo biće ponuđeni roštiljska kobasica, ćevapi, rolovani pileći ražnjići, pileći file, svinjski vrat i aromatizovani krompir.

Ukoliko  želite da proverite još nešto ponude koju nudi Beograd, kliknite na tekst i pročitajte:   Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? 

Želimo vam lep i nezaboravan provod! Srećna Nova godina!