Miami bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Glamur

Miami bend za doček Nove 2020. godine u restoranu Glamur

Nova godina kuca na vratima... Sve nam je bliže 31. decembar! Da li ste već smislili gde ćete provesti doček? Ako niste, mi imao predlog za vas!

Beograd obiluje ponudama, posebno onim za proslavu Nove 2020. godine u restoranima, a ovog puta za vas izdvajamo onaj u Zemunu.

Evo šta je pripremio restoran Glamur (Glamoure)!

Miami bend

Miami bend osnovan je 2008. godine. U njemu su pevačica Dara i pevač Nikola, kao i Nemanja i Nenad koji su na klavijaturama, Bojan na bubnjevima, Luka na gitari, koji je ujedno je i prateći vokal.

U aprilu 2018. predstavili su svoj prvi spot za pesmu "Meni to malo je", čiji su autori Bojan Vasić i Jelena Trifunović.

Ovaj bend neguje miks različitih muzičkih pravaca, koji su izvedeni na specifičan i originalan način. Svaki član daje svoj doprinos kroz jedinstvenu muzičku misao koja se razvijala godinama i lagano kreirala poseban pravac među bendovima današnjice.

Svojim širokim repertoarom zabavne, narodne i strane muzike zadovoljavaju sve ukuse. Zbog toga su idealan izbor za svadbe, rođendane i druge proslave. Svoj repertoar često izvode u najpoznatijim klubovima i kafanama Beograda, Novog Sada, Kotora, Budve, ali i u inostranstvu - u Cirihu i Lucernu, ali i u drugim gradovima Evrope.

Stalna i uigrana postavka može da se pohvali odličnom svirkom, redovnim muzičkim nastupima i mnogim putovanjima u regionu, a i šire. Krase ih pozitivna energija i drugarska atmosfera, koja je uvek maksimalno prisutna. Energija ovih mladih i atraktivnih članova benda pre svega je primetna na svakom scenskom nastupu, što je naravno preduslov za odličnu svirku, a tako i za odličnu atmosferu. Kada je u pitanju doček Nove godine restoran Glamur sigurno računa upravo na ovaj adut!

Restoran Glamur

Restoran Glamur nalazi se u Zemunu, u Glavnoj ulici. Kao što i ime kaže, ovo je glamurozan prostor za različite vrste događaja. Savršeno je mesto za promocije, svadbe, seminare, rođendane, konferencije i tako dalje.

Prostor ima 1.100 kvadratnih metara i čine ga dve celine - zatvoreni deo i romantična terasa.

Kada je u pitanju Nova godina restoran Glamur  je pripremio cene po zonama.

Kako rezervisati doček Nove godine u restoranu Glamur?

Ako ste zainteresovani da se provedete u restoranu Glamur, moraćete da izdvojite 55€ za banket sedenje u crvenoj zonui, 65 evra za zelenu zonu banket sedenje i 75 evra za plavu zonu, isto banket sedenje.

Flaša premium pića rezervisana je za svaki sto u plavoj zoni.

U cenu je uključena kompletna gala večera i neograničena konzumacija domaćih i stranih pića. Ekskluzivna pića će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama.

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Glamur je pripremio kao meni srpski tanjir za predjelo, 300 grama po čoveku. Tu je i glavno jelo: punjene pileće grudi i rolovana svinjetina sa sosom, pekarski krompir i pecivo. Na kraju su tu i sitni kolači, miks mrsnih i posnih kolača.

Ukoliko vas zanima i druga ponuda, proverite na:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? 

Da biste došli do svojih karata, potrebno je da pozovete ili pišite na broj 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Želimo vam nezaboravan provod i srećnu Novu godinu!