La Luna Band za doček Nove 2020. godine na splavu Vizantija

La Luna Band za doček Nove 2020. godine na splavu Vizantija

Beograd je poznat po provodu na splavovima, kada su letnji dani. Ipak, to se menja ove zime, jer su mnogi splavovi ponudili provod i u hladnim, zimskim noćima. Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Vizantija jedan je od onih koji su odlučili da atmosferu 31. decembra zagreju i dovedu do usijanja!

Ako volite splavove, možda vas interesuje i program koji su pripremili i splav Kopernikus, kao i splav Amsterdam.

Sigurno je da ćete tokom provoda na reci zaboraviti da se radi o zimskom mesecu decembru, jer će La Luna Band, koji će ovde nastupati, napraviti takvu atmosferu, koju ćete dugo prepričavati.

Sada je več sam finiš da se angažujete oko kupovine karata, jer vreme brzo prolazi, a ne biste želeli da ostanete bez pozicije koja vam najviše odgovara. Naravno, vrlo je verovatno i da su one jefitinije karte prve kupljene, pa ukoliko vam je cena presudna, trebalo bi o tome da razmislite što pre.

Proverite  šta je pripremio splav restoran Vizantija, gd eće svirati pomenuti La Luna bend.

La Luna Band


La Luna Band postoji od 1995. godine. Počeli su kao trio (violina, harmonika/balalajka i gitara. Kasnije je proširen na bas i bubnjeve, koji su dopunili zvuk i uneli jos više živosti.

Svi članovi pevaju, odnosno ženski i muški glavni vokali, sa tri prateća vokala. Repertoar se sastoji od domaće i strane muzike, pop, latino, rock, jazz standardi.

Ono po čemu je grupa poznata je veselo izvođenje pesama sa puno energije i improvizacija. Sve to je u cilju stvaranja dobre atmosfere. Poznat je i njihov specifičan način izvođenja grčke, ruske i ruske ciganske muzike.

Kada je u pitanju doček Nove godine splav restora Vizantija se odlučio za pravu energetsku bombu, koja će na nogama držati sve okupljene!

Splav restoran Vizantija

Splav-restoran Vizantija je nov splav. Nalazi se na Ušću, na keju, u blizini Brankovog mosta. Izgrađen je u srednjovekovnom stilu. Sa ovog mesta pogled se pruža prema Kalemegdanu, a to splavu daje elitnu poziciju i upotpunjuje užitak gostiju.

Na prilazu splavu postavljene su arhaične svetiljke, koje vode do starinskih drvenih vrata ovog dvorca na vodi. Iza njih se nalaze stilizovane i moderne sale, vrhunski opremljene za sve vrste svečanosti, pa tako i za doček Nove 2020. godine . Visoki prozori uklopljeni su u prirodno okruženje splava, a svečanosti pretvaraju u bajkovite balove na vodi.

Osim kada je u pitanju Nova godina splav restoran Vizantija velike žurke pravi i kada su venčanja, odnosno svadbe ili svečani prijemi.

Kako da rezervišete doček u splavu restoranu Vizantija?

Ukoliko ste zainteresovani za ovu ponudu, pozovite ili pišite na +381 60 6682 463, odnosno na  062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

U ponudi za doček su karte sa nekoliko cena: 50€ i 55€ su cene za galeriju, 60€ je cena za centralni deo restorana, a 70€ je cena za VIP galeriju.

Cena karte podrazumeva piće tokom cele večeri i švedski sto. Bogata večera podrazumeva hladnu zakusku, potom mešani roštilj za glavno jelo, salatu, zemičke i kolače.

Ukoliko se još uvek dvoumite, pročitajte koje su još ponude aktuelne u Beogradu u tekstu:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?