Get lucky band za doček Nove 2020. godine u restoranu Savanova

Get lucky band za doček Nove 2020. godine u restoranu Savanova

Svi zaljubljenici provoda kraj reke voleće ponudu koju je restoran Savanova pripremio kao novogodišnju ponudu. Ona je raznolika, cenovno i sadržajno, pa bi bilo dobro da već sada odlučite  da dočekate 2020. godinu baš ovde i da odmah rezervišete karte.

Lagano svi uživamo u prazničnoj euforiji, koja će biti još jača, a potrebno je da se već sada odlučite gde ćete za doček, kako biste bili mnogo manje opterećni, kako razmišljanjem, tako i finansijski. Iako je vremena sve manje!

Dobra organizacija je pola provoda, posebno ako odaberete da najluđu noć provedete sa društvom, za šta ovaj restoran ima specijalnu ponudu.

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu restoran Savanova sigurno je jedan od onih koji vodi računa o usluzi. Da biste upravo to doživeli, požurite! Za početak proverite šta vam se to sprema na obali reke Save!

Get lucky band


Kraj reke Save sve okupljene zabavljaće Get lucky band. U pitanju je bend koji čine iskusni i profesionalni muzičari, sa širokim repertoarom pesama. Scenski izgled im je uvek elegantan, a tehnička podrška bendu su moderna rasveta koja osvetljava prostor oko benda.i vrhunsko ozvučenje.

Članovi benda su: Robert Safetović, pevač, Andrea Rađenović, pevačica, Miroslav Ilić, gitara, Nebojša Obradović, bubnjevi, Daniel Bogdanović klavijature i pevač, Ivan Kuzev, bas gitara i Jovana Smolović, violina i pevačica.

Koliko je ovaj bend popularan govori činjenica da već imaju zakazane nastupe i svadbe i za sledeću 2020. godinu.

Ovaj bend pripada grupaciji Vivo bendova, kao i Party Time band, koji će nastupati u Lobby Event Centru, zajedno sa poznatom Katarinom Sotirović.

Savanova

Restoran Savanova nalazi na Savskom šetalištu u Beogradu. Odiše luksuzom, a čim je otvoren, postao je veoma popularan. Enterijer restorana je elegantan i savremen, jedinstven. Ovo mesto biraju svi oni koji vole da uživaju kraj reke, kao i mnogobrojne popularne i poznate osobe.

Ovaj restoran odlikuje neprevaziđena kuhinja, sa mnogobrojnim specijalitetima, a ističe se i večernjim svirkama u izvođenju najkvalitetnijih muzičara. Specijaliteti koje ovde možete da probate su: aromatični potaž od bundeve, Cezar salata sa pačijim mesom i dresingom od manga, a od pića tu su džin i kokteli, kao preporuka.

Savanova je idealno mesto za prvu kafu sa prijateljima i uživanje kraj reke u ukusnom doručku. Ovde možete da organizujete i nedeljni ručak sa porodicom, ili dragim osobama, ali možete da održite i poslovni sastanak. Naravno, ovde se organizuju i proslave bilo da je rođendan, veridba, promocija pesme i slično. Kada je Nova godina restoran Savanova bi definitivno trebalo da vam se nađe na spisku.

Kako da razervišete karte za doček 2020. godine u Savanovi?

Ukoliko ste zainteresovani da dočekate Novu godinu u restoranu Savanova, potrebno je da odvojite 55 evra, i da znate da se posebno doplaćuju mesta za sedenje.

Cena za barske stolove iznosi 40 evra i podrazumeva neograničenu konzumaciju određenih pića i konzumacija koktelskih zalogaja, "pass around" posluženje.

Ukoliko odaberete mesta za šankom, kupovinom ulaznice bez rezervacije bićete smešteni za velikim centralnim šankom sa barskim stolicama. U cenu je uračunata konzumacija određenih domaćih i stranih pića, a ponuda je zaista bogata.

Ukoliko ste više za restoranske stolove i sedenje, kao i kompletnu večeru, potrebno je rezervisati sto. Cene su sledeće:

- restoranski sto za 4 osobe -90 evra
- restoranski sto za 6 osoba – 120 evra
- restoranski sto za 8 osoba – 180 evra
- restoranski sto za 10 osoba – 220 evra

Večeru čine koktel zalogaji, predjelo, salate i glavno jelo, kao i konzumacija domaćih i stranih pića, ali i velika ponuda koktela.

Ukoliko želite Premium Separe za šest do osam osoba potrebno je da platite 180 evra. Dobija se i gratis flaša premium pića po izboru, uz koktelske zalogaje i kanapee.

Kada je u pitanju doček Nove godine restoran Savanova možete da rezervišete ako pozovete ili pišite na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Za druge beogradske ponude pročitajte tekst:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? 

Ako vas zanima provod u drugom gradu kada je u pitanju Nova godina Novi Sad Barrique ima odličnu ponudu! Isto tako pogledajte i Nova godina Giardino ClubNova godina Dva galeba ili Nova godina hotel Sheraton, kao i druge ponude Nova godina Novi Sad

Želimo vam srećnu Novu godinu i lep provod!