Doček Nove 2020 godine na beogradskim splavovima

Doček Nove 2020 godine na beogradskim splavovima

Provod na reci više nije rezervisan samo za leto! Sada i zimi, pa i u najluđoj novgoodišnjoj noći, možemo da se provodimo na omiljenim splavovima.

Ne morate da brinete o hladnoći, ovde će vam biti udobno i toplo!

Beograd je prestonica Srbije, ali i prestonica noćnog provoda, koji je taj epitet prvenstveno dobio upravo zbog splavova. Na njima možete sresti i popularne javne ličnosti, što je svakako znak koliko su ova mesta u trendu.

Na splavovima se često može čuti strana muzika, ali nisu imuni ni na zvuke domaće muzike, kako pop, tako i narodnjačke. Nastupaju di džejevi, bendovi, a vrlo često, posebno tokom leta, i najveće zvezde.

Na našem sajtu već ste mogli da pročitate ponude kada je u pitanju splav Amsterdam i splav-restoran Vizantija, a evo koji splavovi još imaju novogodišnji program!

Splav Konzulat Waterfront

Splav Konzulat Waterfront je relativno nov splav, otvoren u maju ove godine. Nalazi se u Bloku 15. Kada je u pitanju doček Nove godine splav Konzulat Waterfront je angažovao Lukijana Ivanovića.

Ovde cena karte košta 45 evra, a rezervacija se doplaćuje. Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav Konzulat Waterfront nudi jednu od bogatijih ponuda kada je reč o hrani. Očekuje vas kompletan meni.

Kada je u pitanju Nova godina splav Konzulat Waterfront nudi i nekograničeno konzumiranje pića.

Splav Freestyler

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav Freestyler sigurno će biti jedan od najpopularnijih. Ovaj poznati lokal nalazi se na Savskom keju, a destinacija je koju posećuju i domaći i strani turisti.

Kada je u pitanju Nova godina splav Freestyler ima ponudu od 27 evra do 40 evra, a cena zavisi od mesta. Doplate su rezervisane ukoliko želite posebne separee.

Kada je u pitanju doček Nove godine splav Freestyler se odlučio da muziku vrti DJ Marchez, jedan od najpopularnijih.

Splav Kartel

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav Kartel svoju ponudu organizuje u modernom ambijentu na ušću. Za muziku će biti zaduženi Jelena i Adrenalin bend, u pauzama di džejevi, a psole ponoći trubači.

Kada je u oitanju doček Nove godine splav Kartel je ponudio cenu od 28 evra, koja podrazumeva besplatnu konzumaciju cele noći. Uobičajeno, tu su i doplate za rezervacije od 25 do 260 evra.

Kada je u pitanju Nova godina splav Kartel ne nudi hranu.

Splav Tag

Splav Tag je ejdna od najpopularnijih beogradskih splavovi. I njega ćete pronaći na Savskom keju. Kada je u pitanju Nova godina splav Tag pruža provod za 32 evra, ali je i ovde potrebna rezervacija, odnosno doplata za sto, visoko sedenje ili separe.

Na Tagu će nastupiti Inferno bend i DJ Markoni. Specijalno iznenađenje sve posetioce očekuje nakon ponoći. Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav Tag će sigurno napraviti odličnu žurku!

Kada je u pitanju doček Nove godine splav Tag je pripremio all inclusive ponudu, kada je reč o hrani i piću.

Splav River

Kada je u pitanju Nova godina splav River će vam ponuditi zabavu na Savi. Ovde vas očekuju Aleksandra Saška Hajder, Damir Čičić i DJ Nick Vic. River svoj provod reklamira kao najekskluzivniji.

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu splav River ima cenu od 32 evra. Naravno, i ovde se plaća rezervacija za pult, stolove, separee ili visoko sedenje, a cene su od 30 do 500 evra.

Kada je u pitanju doček Nove godine splav Kartel je pripreio i bogatu ponudu hrane i pića.

Kako da rezervišete karte za doček Nove godine na splavovima?

Svaku od ovih ponuda možete da rezervišete ako pozovete ili pišete na  062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Tajođe, na svakom od linkova unutar teksta pronaći ćete još kontakt telefona, direktno za svaki klub!

Ukoliko su vam interesante još neke ponude, proverite ih u našem tekstu:Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Ako vas zanimaju splavovi u Novom Sadu, pogledajte Nova godina Dva galeba, Nova godina Zeppelin, Nova godina Cristal.

Foto: Pixabay / Alexas_Fotos