Medino bend za doček Nove 2020. godine na splavu Amsterdam

Medino bend za doček Nove 2020. godine na splavu Amsterdam

Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? je tekst u kome možete da se informišete gde vas očekuje provod u novogodišnjoj noći, kada dočekujemo 2020. godinu.

Već mnogo lokala je promovisalo svoju ponudu, ponudilo program i cene, kao i meni. Jedan od njih je i splav restoran Amsterdam, a detalje potražite u nastavku.

Splav restoran Amsterdam

Splav Amsterdam nalazi se na Zemunskom keju, na obali Dunava u blizini hotela Jugoslavija. 

Taboo bend za doček Nove 2020. godine u hotelu Jugoslavija

Ovaj splav je ujedno i restoran. Preko dana ovde možete da uživate u savršenoj hrani i odličnom piću, uz fenomenalan pogled. Kada padne noć, atmosfera postaje potpuno drugačija, pa  ovo mesto postaje jedno od najboljih za provod na otvorenom, na reci.

Hedonistima je važno da znaju da je kulinarska ponuda ovog splav-restorana raznovrsna i visoko kvalitetna. Isto važi i za asortiman pića. Cene su pristupačne, a osoblje profesionalno i uvek raspoloženo, što je veoma bitno.

Enterijer splava je veoma lep, a organizacija barskih stolova, visokog sedenja i separea takva da ćete uvek biti u samom centru dešavanja.

Osim redovnog  noćnog provoda, splav nudi i mogućnost organizovanja različitih proslava - rođendana, devojačkih i momačkih večeri, krštenja i tako dalje.

Kada je u pianju doček Nove godine splav Amsterdam je pripremio pravu žurku, jer su angažovali Medino bend.


Medino bend

Kada je u pitanju Nova godina splav Amsterdam je rezervisao Medino bend, koji postoji od 2016. godine. Članovi benda kažu da ih odlikuje pozitivna energija, osmeh i profesionalnost. Ono što ih sigurno krasi jeste raznovrstan repertoar, koji je sačinjen od stariih i novih hitova, zabavne, pop-rok , strane, narodne i izvorne muzike.U bendu su klavijaturista , gitarista , pevač i pevačica.

Darko Mihajlović je klavijaturista Medino benda, koji je i okupio ekipu. Jedan je od poznatijih beogradskih muzičara. Miloš Milić je pevač i gitarista. Ima dugogodišnje iskustvo, a odlikuju ga energičan nastup i dobro raspoloženje. Milena Miladinović je harizmatična pevačica, uvek pozitivna i raspoložena. Fenomenalnim izborom pesama, energičnim nastupom i sjajnim vokalom izaziva oduševljenje kod starije  i mlađe publike. Predrag Peđa Slavković je najnoviji član benda i on je pevač.  Odlikuje ga specifična interpretacia najraznovrsnijeg repertoara.

Osim u klubovima, kafanama i na splavovima, Medino bend nastupa i na različitim proslavama.

Kako da rezervišete karte za doček 2020. na splavu Amsterdam?


Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu splav Amsterdam je ponudio cene koje s ekreću od 35 € do 60 € po osobi. One su različite, jer zavise od pozicije stola u restoranu. U cenu su uračunati bogata večera i neograničena konzumacija domaćih i stranih pića.

To podrazumeva viski, martini, džin, rakije i slično. Meni se služi na ovalima, a čine ga bogato predjelo i glavno jelo - špikovan svinjski but u sosu od dižon senfa, grilovani aromatični pileći batak bez koske i tako dalje.

Stolovi su označeni bojama. Oni označeni zelenom bojom na mapi koštaju 35 €, stolovi označeni narandžastom bojom koštaju 40 €, stolovi označeni plavom bojom imaju cenu 45 €, stolovi označeni crvenom bojom na mapi koštaju 50 € i na rkaju stolovi označeni zlatnom bojom koštaće vas 60 €.

Ukoliko želite da rezervišete karte za splav Amsterdam, potrebno je da pozovete ili pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).