Maja Berović za doček Nove 2020. godine na Trgu republike u Beogradu

Maja Berović za doček Nove 2020. godine na Trgu republike u Beogradu

Ako ste od onih koji vole provod na vazduhu i ne žele da izdvajaju mnogo novca za žurku, onda je jasno da vam više prijaju novogodišnje noći na gradskim trgovima. Ukoliko volite provod na otvorenom, Beograd je spremio spektakl za sve ljubitelje modernog zvuka. Na Trgu republike pevaće mega popularna Maya Berović! Verujemo da će dobra energija prostrujati gradom i zagrejati sve okupljene!

Trg republike Beograd

Trg republike u prestonici Srbije bio je poslednjih meseci u centru pažnje zbog rekonstrukcije. Potpuno je promenio izgled, pa tkao i izgled ovog dela grada. Naravno, izazvao je polemike, ali ono što je sigurno, kada je doček Nove godine ovde će biti dovoljna mesta za sve.

Trg se menjao imena, pa se tako nekada zvao Pozorišni. Nastao je posle rušenja Stambol-kapije (1866. godine) i podizanja zgrade Narodnog pozorišta (1869. godine). Nakon što je kapija srušena, prostor današnjeg trga dugo je ostao neizgrađen. Kada je 1882. godine podignut spomenik knezu Mihailu, počelo je i postepeno urbano formiranje ovog trga.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj provod, odnosno doček Nove godine na otvorenom, nije vam potrebno ništa osim  tople garderobe, osmeha i dobre volje. Naravno, jedino o čemu bi trebalo da vodite računa su gužve, te da na događaj krenete dosta ranije, kako bi zauzeli mesto. 

Proveli smo analizu i zaključili da u Beograd pred Doček Nove godine stigne oko 100.000 stranaca koji željno iščekuju najluđu noć na Trgu, i već 25. decembra dođu kako bi se pripremili za ono što ih čeka.

Maja Berović - Maya

Maja Berović, ili Maya, rođena je u selu Malešićima, u blizini Sarajeva 8. jula 1987. Do 1995. godine je živela u rodnom mestu, a potom se preselila u Bratunac. Ovde je počela da peva već sa 12 godina i nstavila sve do 18. godine. Uzori su joj bili Dragana Mirković, Lepa Brena i Svetlana Ražnatović.

Ceca i Sloba Radanović za doček Nove godine u hotelu Majdan

Još kao tinejdžerka, potpisala je ugovor sa Grand produkcijom. Tada je objavila svoj debitanski album "Život uživo" u avgustu 2007. Hit pesma nosi naziv "Džin i limunada". Potom je počela saradnju sa IN Music i objavila "Crno zlato". Nakon toga je u februaru 2009. godine samostalno izdala album "Koliko te volim ja".

Sa albuma iz 2011. godine izdvojila se pesma "Djevojačko prezime", koja je ujedno i osvojila nagradu Hita godine u Sarajevu. Nakon što je snimila još dva albuma, Maja je je održala svoj prvi koncert u Beogradu 2013. godine.

2014. godine izdala je peti album, a promenila je i modni stil. To je bio uvod u saradnju sa Bubom Korelijem i Džala Bratom, sa kojima je 2016. godine uradila. Ova saradnja će je lansirati u vrh lista popularnosti. Sledeće godine je ostala dosledna ovom zvuku i saradnji sa njima, kao i prošle godine, pa je objavila još dva albuma. Održala je još dva velika koncerta.

Maja je ove godine imala nekoliko hitova, a jedan od njih je i duet sa Acom Lukasom - pesma "Problem".

Aca Lukas za doček Nove godine u event centru Pjević Zlatibor

Pre nekoliko dana objavila je i dve nove pesme, a jedna od njih je "Zmaj".

Gde za doček u Beogradu?

Ukoliko želite drugačiju vrstu provoda, Beograd ima i još jednu ponudu! Reč je o dočeku u zatvorenom, u hotelima, restoranima, klubovima, kafanama. Više možete videti ovde:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove godine?

Karte se rezervišu na broj telefona: 062/262 212 (Viber ili WhatsApp), pozivom ili porukom.

Foto: Facebook / MayaOfficialPage