Ceca i Sloba Radanović za doček Nove 2020. godine u hotelu Majdan

Ceca i Sloba Radanović za doček Nove 2020. godine u hotelu Majdan

Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?  je tekst u kome smo dugo čekali da vidimo jendu važnu informaciju, a mnogo smo i nagađali gde Ceca peva za doček

Konačno možemo da odahnemo, jer je sada javno - Ceca peva u hotelu Majdan u Beogradu! Uz nju, ovde će nastupiti i Slobodan Radanović, poznatiji kao Sloba.

Ceca - Svetlana Ražnatović

Cvetak zanovetak, Lepotan, Pustite me da ga vidim, Volim te, Kukavica, Kuda idu ostavljene devojke, Idi dok si mlad, Isuse, Nagovori, Oproštajna večera, Zabranjeni grad, Trula višnja, Lepi grome moj, Rasulo, Ime i prezime, Metar odavde... Ovo su samo neki hitovi dive koja postoji i traje od 1988. godine.

Rođendan joj je 14. juna 1973. godine, a rodila se u Žitorađi. Visoka je metar i 73 centimetra, a broj cipela koji nosi je 38. Koliko je mnogi vole dokaz su čak i ove činjenice, koje su poznate! Roditelji su joj Mirjana i Slobodan Veličković, učiteljica i trgovac, a mlađa sestra je Lidija, koja se često pojavljuje sa Cecom.

Prvi put je zapevala sa devet godina na svadbi, a prvu pesmu "Cvetak zanovetak" snimila je 1988. godine.

Na Ušću u Beogradu napravila je 2006. godine koncert pred 150.000 ljudi. Svoj studio otvorila je pre 10 godina, sa nazivom Ceca Music.

Za sada psolednji album objavljen je 2016. godine sa nazivom Autogram.

Sloba - Slobodan Radanović

Sloba, odnosno Slobodan Radanović, rođen je u Zrenjaninu, 20. juna 1990. godine. Javnosti je postao poznat kada je učestvovao u muzičkom takmičenju Pinkove zvezde, a najveu pažnju je privukao nakon što je učestvovao u prvoj sezoni rijaliti programa Zadruga.

Od ranog detinjstva je pokazao da je talentovan za muziku. Ipak, obrazovanje nije išlo u tom smeru.  U Zrenjaninu je završio elektrotehničko-građevinsku školu Nikola Tesla, smer građevinski tehničar za visokogradnju. Nakon toga je upisao Arhitektonski fakultet u Novom Sadu, ali se tada definitivno odlučio za bavljenje muzikom.

U trakmičenju Pinkove zvezde 2014. godine je stigao do samog kraja takmičenja, ali je pobedu odneo Ivan Kurtić, dok je Slobi pripalo treće mesto.

Svoju prvu pesmu "Bure baruta" snimio je 2015. godine. Prošle godine predstavio je singl "Nepristojna ponuda".

Međutim, umesto po pesmama, poznatiji je po Zadruzi, jer je ovde prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani. Osvojio je četvrto mesto.

Hotel Majdan doček 2020

Hotel Majdan nalazi se u Beogradu, u Mokroluškoj ulici broj 174d. Odiše udobnošću i elegancijom, pa je savršen prostor za ludu novogodišnju noć. Ovaj prijatan ambijent sa svim udobnostima koje pruža hotel sa četiri zvezdice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Elegantna sala je kapaciteta do 350 mesta, sa vrhunskom ventilacijom i klimatizacijom.  Jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji sigurno će doprineti atmoferi.

Objekat ima i parking za 110 vozila kao i besplatan Wi-Fi.

Doček Nove 2020. godine u hotelu Majdan će se organizovati u dve sale. Obe sale imaju tri zone. U Sali 1 zlatna zona košta 200 evra, a u Sali 2 180 evra. Srebrna zona u Sali 1 košta 170 evra, a u Sali 2 150 evra. Srebrna zoba u Sali 1 košta 140 vera, a u Sali 2 120 evra.

U ponudi su hrana i piće, a detalje možete videti na fotografiji:

Kako da rezervišem doček 2020?

Provod u Majdanu sigurno će privući veliku pažnju, pa bi zbog toga trebalo što pre da rezervišete svoje mesto! To možete da učinite tako što ćete pozvati ili pisati na broj telefona 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).