Paparazzo bend za doček Nove 2020. godine u Vili Jelena

Paparazzo bend  za doček Nove 2020. godine u Vili Jelena

Polako se približavamo mesecu kada će Nova godina biti glavna tema. Razmatraćemo gde ćemo d aidemo, koja ponuda je najpovoljnija, šta nam odgovara po repertoaru, koja zvezda gde nastupa, koji lokal je u pitanju, kakva je hrana, šta je u ponudi od pića... Pitanja je zaista mnogo, a ne treba zaboraviti da sledi i priprema toalete i tako dalje.

Ukoliko želite već sada da rešite taj problem, imate priliku!

Vila Jelena, koja se nalazi na Dedinju, u ulici Generala Šturma 1a, i ove godine organizuje doček. Ovaj restoran angažovaće Paparazzo bend.

Vila Jelena

Ukoliko ne znate mnogo o ovom restoranu,važno je da se informišete da je ovo veoma luksuzno mesto. Ovde sebi i vama dragim ljudima možete prirediti istinski dodir hedonizma. Vila Jelena je savršen restoran za one koji su veoma probirljivi, jer njena ponuda može zadovoljiti i najzahtevnije goste. Vrhunska jela koja ovde možete da probate kreirane su od strane umetnika i velikih imena kulinarskog zanata.

U ovom objektu organizuju se proslave od 60 do 300 gostiju. Ukoliko su u pitanju kokteli, moguće je ugostiti  i do 600 zvanica. Osim proslava i dočeka Nove godine, ovde se organizuju i press konferencije, prezentacije, modne revije, izložbe, promocije, dodele novogodišnjih paketića, dečiji rođendani, privatne žurke, tematske večeri i razne druge svečanosti.

Vila Jelena je pravi istorijski arhitektonski dragulj. Svakoga oduševljava na prvi pogled, pa će sigurno tako i vas. Fenomenalan enterijer zaista ostavlja bez daha. Uređen je kao spoj otmenih, baroknih elemenata i modernih detalja, a ceo ambijent odiše elegancijom i glamurom.

Paparazzo bend

Paparazzo bend, koji će nastupiti u restoranu, jedan je od najpopularnijih beogradskih bendova. Njihova muzika obeležila je brojna venčanja, mature, apsolventske večeri, rođenja, krštenja, korporativne i druge proslave. Mogu da se pohvale sa preko 150 nastupa godišnje. Ovo je razlog što su stekli neverovatno iskustvo u brojnim klubovima, hotelima, restoranima i kafanama.

Bend čini šest mladih, energičnih, nasmejanih, muzički obrazovanih članova. Krasi ih činjenica da uživaju u onome što rade. To se ogleda i u mnogobrojnim preporukama od starne mladenaca, menadžera, gostiju i kolega, a svi znamo da je najbolja reklama upravo preporuka.

Sa pozitivnom energijom, u kombinaciji sa velikim profesionalizmom i dobrim raspoloženjem, kroz fenomenalnu interakciju sa publikom, Paparazzo bend će svaki poseban događaj učiniti zaista nezaboravnim. Upravo se očekuje da će tako biti i kada je doček Nove 2020 godine

Kao jedan od najpoznatijih bendova za venčanja, ovaj bend ima širok repertoar. Tu ubrajaju: svetski poznatu muziku, pop-rok, evergreen, house i disco hitove, kao i zabavnu muziku, muziku novijeg datuma, ali i tradicionalnu narodnu muziku. 

Rezervacija karata za doček 2020

Ukoliko vas zanima ova ponuda i želite da se provedete u Vili Jelena, trebalo bi da pozovete 062/262 212 (Viber ili WhatsApp). Doček će vas ovde koštati 60 €, 70 € ili 80 €. Naime, psotoje tri zone - bronzana zona je najjeftinija i košta 60 evra, potom sledi srebrna zona, koja košta 70 evra i na kraju zlatna zona, koja je najskuplja, odnosno košta 80 evra.

Ukoliko se još uvek dvoumite, proverite gde nastupaju druge zvezde i šta, kada je u pitanju Nova godina Beoigrad nudi svojim građanima i gostima. Link za više informacija: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?.