Frontmen bend za doček Nove 2020. godine u Event centru Aria

Frontmen bend za doček Nove 2020. godine u Event centru Aria

Uskoro će nas svi pitati ono čuveno pitanje: "Gde ćeš za doček?. Naravno, većina će se tek tada setiti da je potrebno organizovati taj dan i noć,  odabrati mesto , pripremiti novac, toaletu...

Neki će biti malo mudriji i na vreme će rešiti sva ova pitanja. Zašto je to tako? Zato što su mnogobronji beogradski lokali, bilo da su restorani, klubovi ili kafane, već pripremili svoju ponudu. Zna se ko peva, šta je na meniju, a znaju se i cene.

Vaše je samo da odaberet elokaciju i rezervišete karte!

Da li ste raspoloženi za doček Nove godine na splavu? Osim splava Amsterdam, možete da odaberete i Event Centar Aria, gde će pevati Frontmen bend.

Medino bend za doček Nove 2020. godine na splavu Amsterdam

Frontmen bend


Sve okupljene u pomenutom restoranu zabavljaće Frontmen bend. Čini ga grupa iskusnih muzičara, za koju se veruje da će dovesti atmosferu do usijanja. Specijalnost su im hitovi narodne muzike, uz koje se svi dobro provode.

Posle ponoći sve goste očekujte nastup jednih od najboljih sprskih trubačkih orkestra. Kada je doček Nove godina Aria Event Centar definitivno ima recept za nezaboravan  provod!

Event Centar Aria


Event Centar Aria je ekskluzivan prostor za svadbe, ali se ovde organizuju i druge vrste proslava. Nalazi se na Ušću na Novom Beogradu. Njihova krilatica je "Mi stvaramo uspomene". Kada je u pitanu Nova godina Event Centar Aria će to sigurno i uspeti, ne sumnjamo.

Prostor ovog restorana je moderno uređen i klimatizovan. Kapaciteta je do 350 mesta za sedenje. Prostire se na dva nivoa, a odlikuje ga i prostran podijum za igru, koji se nalazi na centru.  Tu je i parking, pa ne morate da brinete o ovome, što će vam sigurno veče učiniti opuštenijim.

Osim proslave svadbe, ovde se organizuju i proslave rođendana, a posebno 18. rođendana, proslava krštenja, proslava godišnjice mature, korporativne proslave i tako dalje.

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu Event centar Aria sigurno će ponuditi najbolje. 

Kako da rezervišete doček Nove 2020. godine u Aria Event Centru?


Za sve one koji žele da rezervišu karte za ovaj doček, važan je broj telefona, koji možete da pozovete ili da pišete: 062/262 212 (Viber ili WhatsApp)

Aria Event Centar je pripremio nekoliko cena, koje se kreću od 40 € do 60 €. U cenu je uključena gala večera i neograničena konzumacija pića tokom cele noći.

Sedenje za barskim stolom sa barskom stolicom ima cenu od 40 €, dok su skuplja mesta za svečanim stolom. Ona su podeljena po zonama. Plava zona košta 45 €, srebrna zona košta 50 €, crvena zona košta 55 € i zlatna zona košta 60 €.

Piće čine tri vrste rakije, a tu su druga žestoka pića: vinjak, pelinkovac, vodka, džin i tako dalje, potom vino, pivo, sokovi, voda. Različite vrste viskija, kao i energetska pića i šampanjac biće u ponudi po promotivnim niskim cenama.

Gala večera podrazumeva polsuživanje po stolovima. Podrazumeva predjelo, selekciju delikatesa, sireva, pite i tako dalje. Glavno jelo čine leskovački voz, fileti soma, grilovano povrće, a tuje i veliki izbor salata.

Ukoliko se dvoumite ili želite da pogledate više ponuda, pročitajte detalje u tekstu: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?