Orkestar Snovi od stakla za doček Nove 2020. godine u restoranu Magaza

Orkestar Snovi od stakla za doček Nove 2020. godine u restoranu Magaza

Već uveliko traje prodaja karata za različite lokacije u gradu, na kojima se može provesti novogodišnja noć. Mnogi hoteli, restorani, kafane, klubovi imaju plan i program, meni doveden do detalja i pto je najvažnije - potvrdu ko će od pevača nastupati.

Ukoliko želite na vreme da dođete do svoje karte, ne bi trebalo da odugovlačite. Posebno na popularnim mestima, kao što je restoran Magaza.

Ovde nastupa bend, koji će znati kako da razveseli goste. Restoran je već poznat po dobroj hrani i enterijeru, a to u več preduslovi koji su mnogima važni kada biraju gde će za doček.

Svi oni koji vole komfor, d aimaju dovoljno prostora, d auživajuu svim čulima, biraju restoranske dočeke. Njih je u Beogradu puno, pa bi trebalo da odaberete prema svojim afinitetima.

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu restoran Magaza ovo nudi za vas:

 

Orkestar Snovi od stakla

Orkestar Snovi od Stakla, čije ime asocira na popularnu pesnu Nedeljka Bajića Baje,  poznat je kao onaj koji dovodi atmosferu do usijanja! Program započinju stranom muzikom, a noć odmiče nižu se hitovi narodne i zabavne muzike, kao i hitovi iznenađenja, za koje je ovaj orkestar posebno specijalizovan.

Restoran Magaza


Restoran Magaza smešten je u vrlo poznatoj Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4. Ova lokacija je veoma popularna i kod Beograđana, ali i kod turista, jer mnogi kažu da je pravi biser kvalitetnog noćnog života.

Magaza je nastala sa idejom da hedonizam podigne na viši nivo. Nalazi se na obali reke Save, pa posetioci mogu d auživaju u preleppm pogledu na reku i šetalište.

Nameniju ovog restorana nalaze se jela kako moderne tako i tradicionalne kuhinje. Sigurno je da će vas jedinstvena fuzija ukusa i svežina sastojaka oduševiti. Pored ukusne hrane u ponudi je i veliki izbor pića, pre svega flaširanog i točenog piva, ali i vina i drugih osvežavajućih napitaka.

Restoran Magaza nudi i mogućnost organizovanja korporativnih proslava, gde možete da odaberete meni, a na raspolaganju su i bendovi, za dobru atmosferu.

Ovde vas petkom i subotom očekuje muzika uživo. Kada je tema Nova godina restoran Magaza je pripremio specijalan, novogodišnji program.

Kako da rezervišete provod za doček u restoranu Magaza?

Ukoliko vam se dopada ponuda  za doček Nove godine, cena karte u restoranu Magaza je 55 evra. Ona podrazumeva bogatu večeru i neograničenu konzumaciju pića cele noći, a to se odnosi i na strana pića i koktele.

Kada govorimo  o hrani, u ponudi će biti gurmanski specijaliteti, od hladnog jela i predjela, preko glavnog jela, salata i peciva.

Rezervacije se  posebno doplaćuju, a zavise od pozicije u lokalu i broja ljudi.

Kada je u pitanju doček Nove godine restoran Magaza je organizovao da sto za dve osobe košta 40 evra, a za pet do šest osoba od 120 evra. Sto za osam osoba košta 190 evra. Visoko sedenje za pet osoba ćete platiti 60 evra, a barski sto za dve do tri osobe 35 evra.

Za ovu ponudu možete da možete pozovete ili da pišete na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Ukoliko želite da proverite šta to još Beograd nudi, proverite na linku: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? 

Želimo vam lud i nezaboravan provod!