Lapsus bend za doček Nove 2020. godine u hotelu Metropol

Lapsus bend za doček Nove 2020. godine u hotelu Metropol

Decembar je stigao i brzo hit aka svom poslednjem danu, kome se većina nas veoma raduje! Tog 31. deembra očekuju nas žurke i dobar provod, a beogradskih ponuda je zaista mnogo. Zbog toga bi trebalo da požurite i rezervišete svoja mesta, posebno tamo gde nastupaju popularni izvođači, kao što je to Lapsus bend!

Ove momke ugostiće hotel Metropol. Evo šta je u ponudi!

Hotel Metropol

Hotel Metropol smešten je na Bulevaru kralja Aleksandra 69 i deo je Luxury Collection grupacije.  Ima dugu istoriju. Podignut je u periodu od 1954. do 1958. godine i predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture. Njegovoj reputaciji i popualrnosti doprinele su znamenite ličnosti koje su ovde boravile- Samo neke od njih su:  Luj Armstrong, Elizabet Tejlor, Hajle Selasije, Če Gevara i mnogi drugi. 

Ovaj hotel se smatra jednim od najluksuznijih hotela na Balkanu, a nosilac je pet zvezdica.  Ima 198 soba i 38 apartmana, uključujući predsednički apartman od 150 metara kvadratnih.

Kada je u pitanju Nova godina hotel Metropol ima prigodan prostor. Raznovrsni hotelski prostori koje nudi, kao što su balske dvorane, sale za sastanke, restoran i lobi, mogu da ugoste sve vrste dešavanja od konferencija, večera, privatnih zabava, do venčanja, sastanaka i drugog.

Poseduje i devet sala za održavanje seminara, konferencija, kongresa, banketa i sve druge slične vrste događaja.

Hotel ima internacionalni restoran ukusne hrane, kao i Rooftop restoran u kom je moguće organizovati koktele i različite vrste proslava.

Lapsus bend

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu hotel Metropol nudi provod uz Lapsus bend!

Ovaj bend iz Bosne i Hercegovine jedan je od mlađih pop - folk bendova na sceni. Pojavili su se 2014. godine, a pažnju su privukli kao momci koji su snimali obrade pesama i objavljivali ih na društvenim mrežama.

Članovi benda su: Emir Aličković - frontmen i pevač, Mahir Osmanović - gitara, Mumin Korajac - bubnjevi, Muamer Bošnjaković - klavijature, Demin Puza - klavijature.

Njihov talenat prepoznao je poznati tekstopisac i kompozitor, Bane Opačić koji im je i napisao veći broj hitova i tako im utro put ka zvezdama i popularnosti.

Jedan su od nahtraženijih bendova danas, a imaju i mnoštvo hitova - Foliraš, Lažo, Idealno veče, Hendikepiran i tako dalje. Na letnjoj turneji rasprodali su svih 45 koncerata, što dovoljno govori.

Najviše pažnje privlači pevač Emir. Rođen je 1995. godine u Zenici, a danas živi u Beogradu. Zanimljivo je da je učestvovao u muzičkim takmičenjima, a na časove pevanja išao je kod Aleksandre Radović. 

Kako da rezervišete karte za doček 2020 u hotelu Metropol?


Kada je u pitanju doček Nove godine hotel Metropol je pripremio nešto više cene.  Trebalo bi da izdvojite više od 100 evra, a cena zavisi od pozicije stola. Jedino barski stolovi koštaju 50 evra. Banket sedenje u žutoj zoni košta 110 evra, u plavoj zoni 130 evra i u roze zoni 160 evra.

Cena karte podrazumeva  svečanu večeru na bazi švedskog stola i šampanjac u ponoć. Sve drugo od pića se dodatno plaća. 

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj doček možete da rezervišete karte ukoliko pozovete ili pišite na  062/262 212 (Viber ili WhatsApp). Takođe, dostupan je i broj 062/111-22-33.

Ukoliko želite da pogledate i druge ponude, pročitajte naš tekst:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine? 

Foto: Facebook / lapsusbendofficial