Sale Paunović i Diana Mihajlović za doček Nove u kafani Sipaj ne pitaj

Sale Paunović i Diana Mihajlović za doček Nove u kafani Sipaj ne pitaj

Ljubitelji provoda u kafani zasigurno će želeti da i doček Nove godine  provedu upravo na svom omiljenom mestu - u kafani, koja im je uvek sigurna opcija. Sreća je što je Beograd pun različitih ponuda, pa tako i ovih, kafanskih.

Kafana uvek obećava veselu i opuštenu atmosferu, nazdravljanje, radovanje pevanje, a ponekad i tugovanje. Ipak, sve sa puno srca. Ona obično podrazumeva i veliko društvo. Doček Nove 2020. godine sigurno će biti baš ovakav, uz puno osmeha, dobrog raspoloženja i večnih hitova.

Kada je u pitanju Nova godina kafana Sipaj ne pitaj pripremila je fantastičan provod!

Trebalo bi da rezervišete svoja mesta odmah, jer je potražnja sve veća, pošto nam je 31. iza ćoška. Sve je jača i euforija, a sve je više i pritiska da odaberete pravo mesto.

Ukoliko volite kafanu, ne bi trebalo da se razmišljate. Birajte onu u kojoj ste redovan gost ili onu koja nudi najbolju muziku. Bez toga provoda definitivno neće biti! Takođe, cena je važna, pa ovo može da vam pude mala pomoć oko odluke.

Kao što smo pomenuli, u ovom tekstu izdvojena je ponuda koju ima kafana u blizini Beogradskog sajma.

Kafana Sipaj ne pitaj

Kafana Sipaj, ne pitaj smeštena je na adresi Bulevar vojvode Mišića 11, ispod Mostarske petlje u Beogradu. Svi posetioci ovde mogu da očekuju vrhunski provod, ljubazno i profesionalno osoblje, ali i posebnu kafansku energiju, koja se širi ovim mestom.

Zbog toga je ona jedna od najposećenijih u glavnom gradu. Ima kapacitet od 250 ljudi.

Kako kažu oni koji su je posetili, ko jednom dođe u ovu kafanu, uvek joj se vraća i to sa osmehom!

 Kafana Sipaj ne pitaj odlučila se za nastup Saleta Paunovića i Diane Mihajlović.
 

Sale Paunović i Diana Mihajlović

Sale Paunović je mladi pevač iz Beograda. Muzikom se bavi više od decenije, a svoje obožavaoce obradovao je autorskom pesmom "Teodora" 2015. godine. Poznat je po nastupima u beogradskim klubovima i kafanama. Njegov repertoar je širok i šarolik, a to obećava odličnu zabavu. 

Na četvrtom po redu Kraljevskom muzičkom festivalu 2014. godine osvojio je nagradu publike za najboljeg debitanta, a na festivalu Beogradski pobednik iste godine odneo je nagradu za najbolju mladu nadu.

Diana Mihajlović rođena je u Rusiji, odnosno majka joj je Ruskinja, a danas živi u Smederevu. Postala je poznata po učešću u takmišenju Zvezde Granda u sezoni 2017 / 2018.  Nastupa u prestoničkim  kafanama, splavovima i noćnim klubovima. Osim svojim pevanjem, mnoge je ostavila bez daha i svojim izgledom.

Kako da rezervišete karte za doček Nove godine u kafani Sipaj ne pitaj?

Kada je u pitanju doček Nove godine u Beogradu kafana Sipaj ne pitaj nudi cenu od 35 evra. Doplaćuju se i rezervacija, a one zavise od pozicije stola.

Cena karte podrazumeva neograničenu konzumaciju određenih pića tokom cele noći. Za svakim stolom biće posluženo predjelo, odnosno meze.

Ukoliko vam je zanimljiva ova ponuda, možete je rezervisati na broj telefona 060 66 82 463.

Ako vas zanimaju i druge ponude, pročitajte naš tekst:Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Želimo vam srećnu Novu godinu i provod o kome ćete dugo govoriti i koji ćete pamtiti!