Doček Nove 2020 godine Semafor žurka

Doček Nove 2020 godine Semafor žurka

Doček Nove godine je na vratima, jer se dani decembra tope, a euforija će biti na maksimumu. Potražnja za pravim mestom za doček je uveliko u toku!

Da li ste odlučili gde ćete za doček Nove 2020.? Za sve oni koje vole velike žurke sa mnogo različitih ljudi, puno pozitivne energije, zabave i osmeha, puno đuskanja, pravi predlog za doček je Semafor žurka!

Ovo je nešto zaista posebno i pravo je osveženje u mnoštvu drugih, sličnih ponuda. Na prvi pogled, više je namenjena mladima, ali svakako i onima koji se tako osećaju! Na neki način, ovo je pravi festivalski provod, koji zahteva odličnu kondiciju. Razlog je činjenica da nema sedenja, kao i činjenice da ćete morati da đuskate celo veče, jer je repertoar fenomenalan.

Šta je Semafor žurka?

Ideja o Semafor žurci rodila se pre 17 godina. Mala grupa ljudi pronašla je formulu po kojoj se, do sada, provelo čak 25.000 ljudi! Da bi sve bilo još zanimljivije, osmišljene su narukvice u tri boje. Zelena je - priđi, žuta - probaj, a crvena - pali. Tako svako ima jasan signal šta da radi ili da ne radi.

Kada je u pitanju Nova godina Semafor žurka je zaista nešto pozitivni i zabavno!

Ova specijalna žurka organizuje se u centru Beograda, u Cetinjskoj ulici broj 15. Reč je o veoma lepo uređenom prostoru, koji i tokom godine funkcioniše kao klub. Ovde će biti dovoljno prostora za đuskanje i za šetnju, ako želite da izvidite šta se sve dešava.

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu Semafor žurka je sigurno nešto sasvim posebno! Sve se odigrava na četiri sjajna stejdža.  Svi oni su fizički odvojeni, ali su međusobno povezani. To je odlično, kada želite da promenite ritam - sve vam je na dohvat ruke.

Najveći stejdž je DJ Arena, gde će se slušati pop, narodna i zabavna muzika. Potom je tu i Live Arena, gde će nastupati bend, koji će svirati zabavnu i narodnu muziku. Treći je House Stage, a ovde će nastupiti DJ Animal, koji će puštati komercijalnu house muziku. Poslednji stejdž je Restro Stae, gde će sve okupljene Dr Iggy podsetiti na hitove od šezdesetih ka ovamo. 

Ukoliko vam zatreba odmor, pronaći ćete ga u Chill Out zoni, uz laganiju i tišu muziku i rakija bar!

Na ovaj način sa istom ulaznicom možete da idete gde god vam odgovara. Žurka počinje u 20 sati i završava se u četiri sata iza ponoći.

Kako da rezervišete karte za Semafor žurku?

Kada je u pitanju  doček Nove godine Semafor žurka  će vas koštati 20, 25 ili 30 evra. U cenu je uračunato piće, po preciznom spisku, kao i hrana, koju čini koktel pecivo - kiflice, mini pice, žu žu.

Ukoliko želite da rezervišete ulaznice, potrebno je da posetite restoran Jedno mesto ili da je poručite online. Sve informacije možete dobiti na broj telefona  060/650-7-656 , a možete pisati i na Vajber ili Viber, kako vam je draže!

Ukoliko vas zanimaju i drugačije ponude, potražite ih u tekstu:   Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Želimo vam da se provedete ludo i nezaboravno i da vam život u 2020. godini bud epu pozitivne energije, kao na ovoj žurci!