Gde za zagrevanje i za reprizu?

Gde za zagrevanje i za reprizu?

Kada je u pitanju doček Nove godine, većina već zna gde će. A kakva je situacija sa zagrevanjem i reprizom? Evo šta Beogradu nudi!

Klub Kasina

Kasina se nalazi u srcu grada i poznata je po fenomenalnim svirkama, koje se leti spuštaju na reku u Porto. U nedelju 29. 12. će ugostiti fenomenalan Magla bend, čiji je repertoar vrlo širok i obuhvata domaći i strani pop i rok, stare i nove narodne pesme. Naravno, imaju i svoje popularne hitove.

Kasina će za reprizu svojim posetiocima ponuditi pravi šou program - nastup Jelene Karleuše. Ovaj klub u srcu grada organizovaće nastup pevačice koja je angažovana i za sam doče - pogledajte Nova godina hotel Hyatt .

Sledećeg dana sviraće  Dejan Petrović sa svojim Big Bendom. Ovi momci su nam pokazali šta sve truba može da odsvira - od tvrđeg roka do izvornih kompozicija.

Klub Komitet

Klub Komitet nalazi se u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4 u Beogradu. Od samog starta je mesto je dobre zabave i nastupa velikih muzičkih zvezda. Ovde će za azgrevanje nastupati nastupiti legendarni Aca Lukas, koji će za doček otputovati na Zlatibor. Kada je u pitanju doček Nove godine event centar Pjević je angažovao ovog pevača.

Klub Gotik

I Gotik je smešten u Beton hali. Nalazi se na mestu gde je nekada bio veoma klub Magacin. Ovde će svi okupljeni uživati uz Anu Kokić. Poznata je po svom glasu, ali i po odličnom osećaju za ritam.

Za reprizu će nastupiti Tanja Savić. Ove večeri plaćaće se ulaz 10 evra, uz plaćanje rezervacije stola.  

Kafana Tarapana

Tarapana se nalazi u centru Beograda, u ulici Kneza Miloša. Ovaj fantastičan prostor koncipiran je kao miks kafane i kluba. Atmosferu će zagrejati Jana i Srećko Krečar - spoj iskustva i pravog kafanskog duha!

Kada je reč o reprizi, ovde će nastupiti popularni pevač Amar Gile. Atmosfera će sigurno biti odlična, jer ovaj mladi pevač ima širok repertoar pesama, a ima i svoje hitove koje smo zavoleli.

Još ideja za reprizu...

Pivnica Oblak u pantalonama


Oblak u pantalonama je pivnica, smeštena na adresi Ćirila i Metodija. Na sam dan dočeka za najluđu noć sve okupljene pripremiće Ana Kokić, u dnevnoj žurci, a drugog dana januara na istom mestu nastupiće Adil. 

Na vodi kafana

Na vodi kafana nudi ludu žurku uz Stoju! Ova pevačica fenomenalne energije i hitova koji su popularni već godinama sigurno će zapaliti atmosferu! Kafana je smeštena na Ušću i jedan je od najlepših splavova u Beogradu. Nudi provod sedam dana nedeljno.

Rezervacije

Svi koji žele dobro da se zagreju, ili da se provedu za reprzu, treba da pozovu ili pišu na 062/262 212 (Viber ili WhatsApp).

Gde ćeš za doček Nove godine?


Ukoliko se još uvek dvoumite gde ćete, potražite naš tekst:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Ukoliko vam se nešto od ponude dopadne,rezervišite na isti broj, odnosno na brojeve koje vidiet unutar svakog teksta i ponude.  

Želimo vam  srećnu Novu godinu, lud i nezaboravan provod, kako za uagrevanje, tako i za sam doček, ali i za reprizu - provod je na svakom koraku, iskoristite ga najbolje što možete! I rezervišite što pre!

Foto: Pixabay / 453169