Srećko Krečar za doček Nove 2020. godine u restoranu Stari konak

Srećko Krečar za doček Nove 2020. godine u restoranu Stari konak

Vreme sve brže otkucava, a 31. decembar je tu, iza ćoška! Da li ste se već organizovali, znate li gde ćete za doček? Imate li plan? Znate li da li ćete biti u paru ili sa društvom?  Ukoliko još nemate plan, krajnje je vreme da se organizujete!

Razlog je jednostavan, sve je manje karata i mesta gde možete da se provedete. Razlog je veoma jednostavan - ponuda je mnogo manja u odnosu na potražnju, za razliku od pre nekoliko nedelja ranije. Zbog toga vam i ovaj put predstavljamo jednu od mnogobrojnih beogradskih ponuda.

Ovoga puta u pitanju je virestoranla Stari konak, odnosno vila. Ovaj provod, kao i mnogi drugi restoranski, namenjen je hedonistima, koji vole dobar provod i dobru hranu. 

Kada je u pitanju Nova godina vila Stari konak sigurno će privući sve one koji vole dobru muziku uživo, a pre svega narodnjačke zvuke. Razlog je takođe jasan - ovde će nastupiti Srećko Krečar.

Srećko Krečar

Srećko Gajić Krečar rođen je u Kragujevcu, 27. oktobra 1980. godine. U ovom gradu je završio osnovnu školu, a potom je upisao Prvu kragujevačku gimnaziju. Osim toga, uporedo je išao i u Srednju muzičku školu Dr Miloje Milojević u rodnom gradu.

Aktivno se bavi muzikom od 1996. godine, a trenutno nastupa sa sopstvenim Krečar bendom. Svoj prvi album izdao je 2013. godine za produkcijsku kuću BN music. Iste godine je objavio i pesmu Pobednik, koja je postala veliki hit, a pevaju je i takmičari u mnogobrojnim muzičkim nadmetanjima. Ove godine snimio je pesmu Ti me znaš. 

Svi ljubitelji kafanskog provoda sigurno znaju za Srećka Krečara, koji nastupa u Beogradu, ali i šire. 

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu vila Stari konak svojim posetiocima pružiće pravu kafansku noć!

Vila Stari konak

Vila Stari Konak u potpuno je novom izdanju na staroj adresi Bulevar JNA 43. Poznat je i kao restoran za venčanja. Takođe, nudi mogućnost organizovanja svih drugih vrsta proslava u novom i renoviranom prostoru, po promotivnim cenama.

Enterijer restorana Vila Konak uređen je u modernom stilu, uz mnoštvo pažljivo odabranih detalja koji upotpunjuju kompletan ambijent.

Vila, odnosno restoran Konak poseduje kapacitet do 300 mesta za sedenje parking za 100 vozila.

Hotel Restoran Vila Konak je ekskluzivni objekat sa tri zvezdice, koji nudi vrhunski kvalitet smeštaja po pristupačnim cenama, za sve oni koji žele da prespavaju ovde nakon dočeka i da se dobro odmore za reprizu. 

Ukoliko povedete i najmlađe, moći će da se zabave u dečijoj igraonici. 

Kada je u pitanju doček Nove godine vila Stari konak je angažovala Srećka Krečara. 

Kako da rezervišete karte za doček Nove 2020. godine u vili Stari konak?

Karte za ovu ponudu možete da rezervišete ako pozovete ili pišete na 062/111-22-33.

Cena za ovaj doček je od 45€ do 60€ i u nju je uključena bogata večera na bazi švedskog stola i neograničena konzumacija pića tokom cele noći. Cene su različite jedino zbog pozicije stolova, odnosno zavise od zona. Bronzana zona košta 45€, srebrna zona košta 50€, a zlatna zona košta 60€.

Ukoliko vas zanimaju i nešto drugačije ponude ponude, proverite ih u našem tekstu na linku:  Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?