Doček Nove godine Beograd

Doček Nove godine Beograd

Doček Nove godine Beograd, većinu ljudi, na prvom mestu, asocira na spektakularan provod i vrhunske žurke. I to je apsolutno i provereno tačno. Međutim, doček Nove godine u Beogradu pruža i mnogo više od toga. Novogodišnji doček i praznici u našoj prestonici podrazumevaju višednevna dešavanja, manifestacije i najrazličitije vidove, najbolje dnevne i noćne zabave.

Beograd je nadaleko čuven po svom uzbudljivom noćnom životu i gostoprimstvu. Dobro je poznato da gde god da krenete, bićete lepo dočekani. Osetićete pozitivnu energiju Beograđana, zbog koje ćete se osećati kao kod kuće.

Imaćete utisak da se nalazite među najboljim prijateljima, a posebno za doček Nove godine, kada su ljudi dodatno opušteni i raspoloženi. Iz tog razloga doček Nove godine Beograd, pored žitelja prestonice, svake godine okuplja imponzatan broj gostiju iz regiona i celog sveta.

 

DOCEK NOVE GODINE BEOGRAD 2022

 

Doček Nove godine Beograd

 

Doček Nove godine Beograd 2022 nameće ozbiljnu dilemu – kako u fenomenalnoj i raznovrsnoj ponudi, odabrati jedno mesto u kome proslaviti najluđu noć. Ponuda je toliko primamljiva da bismo, najradije celu noć, išli od lokala do lokala.

Širom Beograda organizuju se novogodišnje žurke koje koje pozivaju na senzacionalno novogodišnje veče. Gotovo svaki kafić, bar, kafana, splav, restoran, svečana sala i klub u gradu, sijaju u punom sjaju i bogatoj ponudi. Uz sjajne izvođače, novogodišnju dekoraciju i praznično raspoloženje, svaki lokal, u najluđoj noći, emituje nestvarno magičnu atmosferu.

Novagod.com prikazuje kompletnu ponudu događaja za doček Nove godine Beograd. Pregledno, jednostavno i lako, možete odabrati doček prema Vašem stilu i ukusu, od fancy hotela, preko žurki u klubovima, do kafanskih žurki uz živu muziku. Na istom mestu, možete izvršiti i rezervaciju, kao i kupovinu karata za željenio mesto.

Najbolji izbor za pristalice svečanog i otmenog dočeka Nove godine je definitivno restoranski tip dočeka. Restorani, u novogodišnoj noći, nude sve što je potrebno da biste maksimalno uživali. Komforno sedenje za stolom sa prijateljima, komplet svečanu večeru, široku paletu pića i vrhunsku uslugu za stolom. Muzički program podrazumeva živu svirku, za koju su zadužena zvučna imena naše muzičke estrade ili popularni bendovi sa pevačem i pevačicom.

U svakom slučaju, atmosfera je uvek praznična, razigrana i vesela. Kada je u pitanju ambijent, možete birati između opuštenijih i ekskluzivnih prostora, između intimnije atmosfere i manjeg broja gostiju ili dinamičnijeg provoda u društvu većeg broja raspevanih gostiju.

 

Doček Nove godine Beograd

 

Svečane event sale i hoteli, takođe, organizuju novogodišnji doček, koji je gotovo identičan restoranskom. Ambijent i uređenje ovih lokala uvek je elegantno i luksuzno i, najčešće, namenjeno da ugosti veći broj posetilaca.

Za istinske boeme i ljubitelje kariranih stolnjaka, brojne prestoničke kafane organizuju najluđe žurke, žestoku atmosferu i netaboravan provod. Doček Nove godine u kafani garantuje gostovanja najvećih majstora vrele atmosfere, uživanje u najlepšim kafanskim hitovima, dobroj kapljici i najveselijem društvu.

Kada je u pitanju doček Nove godine Beograd, oni koji preferiraju klupski tip dočeka ili doček na splavu, teško će se odlučiti između bogate ponude. Elitno i prestižno ili opušteno mesto? Muzika uživo ili DJ? Elektronska ili zabavna muzika? Pop ili narodna? Vrhunska gostovanja najvećih estradnih imena ili popularni klupski bend?

Ukoliko, kao u brojnim svetskim metropolama, želite da Novu godinu dočekate napolju, doček Nove godine Beograd nudi Vam i tu mogućnost. Tradicionalno, na Trgu i ispred Skupštine, priređuje se doček uz koncerte najpopularnijih muzičkih imena i feomenalan vatromet. Prethodnih godina, u novogodišnjoj noći, nastupali su: Ceca, Aca Lukas, Saša Kovačević, Dejan Petrović Big band, Van Gogh, Riblja čorba, Bajaga i Instruktori, Ortodoks Kelts, Kiki i Piloti i mnogi drugi.

Za nešto mlađu publiku i njihovo zadovoljstvo bili su zaduženi: Maya Berović, Vuk Mob, Sara Jo, Mili, Senidah, Rasta, MC Stojan, itd.