Vrela letnja sezona 2021 na splavu River

Vrela letnja sezona 2021 na splavu River

Vrela letnja sezona 2021 na splavu River uskoro kreće. Vraćamo se omiljenom mestu, ambijentu, muzičkom programu, osoblju i provodu.

Menadžment ovog, iz godine u godinu sve popularnijeg splava, najavljuje da splav River ni ovog puta neće menjati prepoznatljiv stil i koncept. Biće samo dodatno obogaćen gostovanjima novih muzičkih zvezda domaće scene, kao i novim iznenađenjima.

 

Splav River Splav River

 

Na repertoaru ostaju najveći hitovi narodne i pop muzike a na bini će se i dalje smenjivati: Katarina ŽivkovićPeđa Medenica, Edita, Maya berović, Marina Visković i druga dobro poznata izvođačka imena.

Prethodnih sezona, splav River je za svoje goste bio otvore pet dana u nedelji i to: ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Ostaje nam da još malo sačekamo, kako bismo videli da li ritam dešavanja ostaje nepromenjen.

Vrhunski kvalitet ponude i usluga, koji su tokom decenije postojanja splava River, postali njegov sinonim, biće podignuti na još viši nivo, ukoliko viši nivo uopšte postoji.

 

Vrela letnja sezona 2021 na splavu River

 

Ko izlazi na River?

Na River izlaze maksimalno skockane prelepe devojke i mladići poznati po svom šarmu. Zanimljivo je da se na Riveru okuplja ekipa raličitih godina, koja zajedno luduje do sitnih časova. Za River važi ona poznata izreka “dođite da vidite i budete viđeni” jer su i brojne poznate ličnosti, kao  i strani turisti sastavni deo ove ekipe.

Rezervacije lako možete napraviti preko sajta kudaveceras.rs , ili pozivom na broj telefona 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).