Splav Leto otvorio vrata letnjoj sezoni

Splav Leto otvorio vrata letnjoj sezoni

Nakon dugog iščekivanja, konačno smo dočekali! Splav Leto otvorio je vrata letnjoj sezoni 2021! Teško je opisati euforiju, pozitivnu energiju i neverovatne vibracije, koji su obeležili svečano otvaranje. Trebalo je videti i osetiti tu erupciju dobrog raspoloženja, osmeha i razigranih gostiju.

Cele sezone uz splav Leto očekuje vas vrhunski muzički repertoar kao i ekskluzivni setovi naših najpopularnijih DJ-eva koji će učiniti sve da se nezaboravno provedete.

Za vrhunsku zabavu i nezaboravan provod, nije važno vreme održavanja, već mesto, muzika, atmosfera i najjača gradska ekipa. Splav Leto sve to ima na najvišem nivou. Zato, ne sumnjajte da se nećete vrhunski provesti dok sunce sija nad rekom, Beogradom i našim splavom Leto.

 

Splav Leto otvorio vrata letnjoj sezoni

 

Matinee na splavu Leto je, i pre zavrzlama sa virusom, bio poznat kao najbolja dnevna žurka u Beogradu. Za nju se uvek tražilo mesto više.

Pažljivo odabrani elektronski zvuci okupljaju najatraktivnije gradske face i urbanu ekipu, jer splav Leto je urbano mesto, na kome je senzacionalan provod zagarantovan.

Osvežavajuće šarene koktele, omiljeno vino ili premium žestinu, serviraju i služe vrsni barmeni i konobari, koji će se, sa osmehom i lakoćom, postarati da Vam čaša i sto uvek budu puni, a Vi zadovoljni uslugom.

Uvek aktuelan program dešavanja na splavu Leto pratite putem našeg portala kudaveceras.rs

Kontakt za info i rezervacije na splavu Leto: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)