Gradska kafana - kafana za koju se uvek traži mesto više

Gradska kafana - kafana za koju se uvek traži mesto više

Gradska kafana jedna je od najpopularnijih prestoničkih kafana za koju se uvek traži mesto više.

Uređena je u autentičnom stilu tradicionalnih boemskih kafana, jednostavno, udobno i opušteno, a istovremeno specifično lepo i toplo.

Zidovi Gradske kafane prekriveni kombinacijom drveta i cigle, ukrašeni su negovanim bujnim zelenilom, odabranim slikama i romantičnim svetiljkama u stilu fenjera. Manji kafanski stolovi, šarene drvene stolice i karirani stolnjaci, autentični su začini boemskog duha i atmosfere.

 

Gradska kafana - kafana za koju se uvek traži mesto više

 

Gradska kafana – program

Gradska kafana neguje fantastičan muzički program, koncipiran na živim svirkama i nastupima najpopularnijih folk i pop izvođača.

Najčešće, svirke se organizuju šest dana u nedelji, svim danima, osim posnedeljkom, sa početkom oko 22h. Iako je predviđeno vreme fajronta i razlaza oko 03h, uglavnom se provod produži za koji sat duže. Atmosfera bude toliko usijana da ni muzičari ni gosti ne žele da se rastanu.

Među brojnim zvučnim imenima koji nastupaju u Gradskoj kafani nalaze se: Aca Lukas, Peđa Medenica, Amar Gile, Milena Ćeranić, Sloba Radanović, Slađa Allegro,Ana Bekuta, Mia Borisavljević, Žile Hram,...

Žestok ritam, đuskanje do zore, druženje sa prijateljima, ali i drugim veselim gostima, pesma, smeh, poneka suza i opet smeh, sve je to ono što Vas čeka i što ćete u Gradskoj kafani doživeti.

U Gradsku kafanu izlaze gosti različitih godina, stilova i profila, ali svi zajedno čine jedinstvenu, opuštenu i prisnu ekipu, sa kojom se uvek osećate kao među svojima.

Sve pohvale idu i sjajnom osoblju Gradske kafane. Njihova ljubaznost, profesionalnost, posvećenost i poštovanje svakog gosta, služe za najbolji primer.

 

Gradska kafana - kafana za koju se uvek traži mesto više

 

Gradska kafana cenovnik

Važno je istaći da je Gradska kafana cenovnik veoma pristupačan i omugućava Vam da celu noć opušteno uživate u ukusima omiljenih pića.

Raskošna karta pića zadovoljava ukuse i najprobirljivijih gostiju, bez obzira da li su ljubitelji piva, žestine ili dobre rakije. Za one istančanog ukusa i zahteva, tu su i najkvalitetnija premium pića, kao što su GrayGoosse, Jim Beam, Moet & Chandon i mnoga druga.

 

Gradska kafana – rezervacije

Gradska kafana rezervacije su obavezne. S obzirom na orgomnu popularnost ovog boemskog bisera, preporučujemo da željeno mesto rezervišete nekoliko dana pre planiranog izlaska.

Za određena mesta, kao što su separei i visoka sedenja, rezervacije su uslovljene adekvatnom potrošnjom pića. Preciznije uslove rezervacija za svako mesto ponaosob, možete saznati ukoliko pozovite naš broj telefona.

Kontakt za informacije i rezervacije: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)