Splav Hot Mess - RnB i house ritam na Novom Beogradu

Splav Hot Mess - RnB i house ritam na Novom Beogradu

RnB označava ritam i bluz, odnosno u pitanju je kombinacija džeza i gospela, sa uticajem bluza. Predstavnci ovog smera u muzici su Dženet Džekson, Maraja Keri, Krejg Dejvid, Kris Braun, Ališa Kiz i drugi.

House i njegov podžanr deep house su stilovi elektronske muzike. Nastao je sredinom osamdesetih u Čikagu umiksavanjem disko muzike iz sedamdesetih. Neki od popularnih di džejeva su Armand Van Helden, Fatboy Slim, Junior Jack, Alex Preston i tako dalje.

Ova dva žanra su pravi hit na splavovima Beograda.

Kada na red dođe nova, letnja sezona, na jednom splavu će biti velika gužva. Zbog toga će biti neophodne rezervacije, koje ćete moći da obezebdite preko sajta www.kudaveceras.rs , ali i preko broja telefona 062 262 212.

U pitanju je splav Hot Mess.

Splav Hot Mess

Splav Hot Mess nalazi se kod Muzeja savremene umetnosti. Kapaciteta je 300 osoba, a okuplja one koji su ljubitelji RnB, house i deep house muzike.

Hot Mess je pravi letnji brend prestonice. Posebnu atrakciju predstavlja bazen koji se nalazi na samom splavu, odnosno na njegovom prvom nivou. Pored bazena smešteni su separei u obliku kreveta. Drugi nivo namenjen je onima koji su ljubitelj mirnije i prisnije atmosfere, i koji vole neobavezno da ćaskaju.

Osim u piću, na ovom splavu možete da uživate i u kulinarskim specijalitetima šefa kuhinje, koji će oduševiti svakog gurmana.

Tokom sezone Hot Mess je poznat i po dnevnim žurkama. One, zarazliku od noćnih, počinju ranije, tačnije od 15 sati. Istakli su se i tematski ponedeljak, koji je pre pandemije bio rezervisan za RnB.

Ovde su nastupali DJ Lea, DJ Ike, DJ Atila i mnogi drugi.

Pre korone splav je radio sedam dana u nedelji, a verujemo da nema razloga da tako ne bude i ove sezone. Očekujemo da Hot Mess ponovo okupi mnogobrojne Beograđane, ali i goste prestonice, kao i strane turiste.

A.K.

Foto: Facebook / HotMess.Belgrade