Doček Nove godine u restoranu Inter Hollywood Voždovac

Doček Nove godine u restoranu Inter Hollywood Voždovac

Beograd može da se pohvali raznolikim opštinama, gde svaka neguje svoj prepoznatljivi duh, pa ćete lako prepoznati ko je iz kog "kraja". Jedna od njih je Voždovac.

Opština Voždovac zauzima površinu od 14.864 ha. Ovde živi oko 167.000 stanovnika. Mesto današnje opštine je mesto sa kojeg je vožd Karađorđe poveo svoje ustanike i 1806. u borbu i prvi put oslobodio Beograd od Turaka. U spomen na taj događaj, ovaj kraj je nazvan Voždovo predgrađe, a kasnije je dobio ime Voždovac.

Nakon Drugog svetskog rata opština je nazvana Šesti rejon, a 1956. nastala je spajanjem tadašnjih opština Lekino brdo i Voždovac.

Ovde su živele mnoge znamenite ličnosti, a među njima i: vojvoda Stepa Stepanović, Vasilije Vasa Čarapić, Milunka Savić i tako dalje.

Za Beograđane je "južna kapija Beograda" upravo sinonim za Voždovac. Nalazi se na četiri do pet kilometara južno od centra Beograda. Danas ga čine naselja: Dušanovac, Šumice, Konjarnik, Medaković i Braće Jerković. Najviši vrh Voždovca je - planina Avala. Međutim, čini ga nekoliko brda: Banjičko brdo, Mitrovo brdo, brdo Torlak, Pašino brdo.

Obiluje turističkim tačkama, a osim Avale to su i veštačko jezero Bela reka u Ripnju, veštačko jezero između naselja Pinosava i Resnik, spomen park u Jajincima, rodna kuća Vojvode Stepe u Kumodražu i tako dalje. 

Naravno, turističku ponudu upotpunjuje i ona ugostiljska, a to su mnogobrojni restorani i kafići. Među njima se ističe Inter Hollywood Voždovac. 

Inter Hollywood Voždovac

Restoran Hollywood Voždovac deo je Hollywood restorana, koji su, osim na Voždovcu, smešteni i na Ledinama, u Železniku i Smederevu.

Kada je reč o Voždovcu, restoran je smešten u ulici Bulevar Peka Dapčevića 240, odmah preko puta Soko Štarka.

Kapacitet restorana je takav da odgovara i za manje i za veće proslave. Postoje dve sale. Veća može da primi od 100 do 500 osoba , a manja od 50 do 250 mesta.

Ambijent je zaista poseban, a čine ga led rasveta, odnosno posebna party rasveta, most unutar restorana, koji prelazi preko veštačkog jezera i vodopadi.

Obezbeđen je parking koji ima čak 400 mesta i koji je pod video nadzorom.

Obezbeđen je i besplatan Wi-Fi brzog protoka, a za najmlađe profesionalni animatori, vazdušni dvorac i drugi zabavni sadržaji.

U blizini postoji 20 apartmana sa dva, tri ili četiri ležaja za one goste kojima je potrebno prenoćište.

Kada je reč o svadbama, za mladence je obezbeđen apartman za mladence kao i fotograf. U ponudi je kompletan meni za sve vrste proslava, a cene su od 19 evra  do 30 evra. Dodatne usluge su angažovanje nekoga od pevača iz takmičenja Zvezde Granda ili nekog benda, obezbeđen limo servis, dekoracija. 

Osim svadbi, ovde je poznata i proslava koju svi volimo i o kojoj se priča - doček Nove godine u Beogradu.

Hollywood Voždovac Nova godina

Kada je u pitanju Hollywood Voždovac Nova godina je protekla uz pesmu Jelene Kostov i Mišele Gvozdenovića. 

Jelena je poznata po hitovima: Nisam bila spremna, Nagle promene, Biću jača, dok su Mišelove pesme: Loša zamena, Još gorim, Propast totalna.

U ponudi su bili bogata ponuda pića i hrane, a cene su se kretale od 50 evra do 65 evra, u zavisnosti od pozicije stola u svečanoj sali.

A.K.