Kako izgleda doček Nove godine u restoran Gardoš?

Kako izgleda doček Nove godine u restoran Gardoš?

Svi oni koji su bili u Zemunu siguro su obišli i jedno od njegovih prepoznatljivih mesta, odnosno simbol ovog gradića - kulu Gardoš. Reč je o  Milenijumskom spomeniku, odnosno kuli vidikovcu ili kuli razglednici.

Projektovali su je mađarski arhitekti, u kombinovanoj gradnji kamena i opeke. Rađena je kao mešavina stilova, sa prevagom elemenata romanike, a visoka 36 metara. Kula je svečano otovrena 1896. godine. 

Savršeno se uklapa u ambijent koji se potpuno odvaja od Beograda arhitektonski, ali i po atmosferi. Zemun je bogat mnogim spomenicima kulture, a tu je i starinska kaldrma,koja može da vas asocira na Skadarliju.

Kraj nje se nalazi i restoran, koji privlači mnoge posetioce, posebno kada je u pitanju Nova godina u Beogradu.

Restoran Gardoš Nova godina

Kada je u pitanju restoran Gardoš Nova godina je organizovana uz bogatu ponudu pića i hrane. Gosti su imali mogućnost da kupuju pića koja nisu bila deo all-inclusive aranžmana po veoma prigodnim i pristupačnim cenama.

Za glamurozno i ekskluzivno veče pobrinuo se fantastični Mistik bend i Nela Vukotić (Zvezde Granda). Nela Vukotić dolazi iz Novog Sada i nastupa na različitim proslavama, pa tako i u novogodišnjoj noći. Uživanje je upriličeno uz note popularne zabavne muzike, kao i vanvremenkih hitova narodne muzike. Mogle su se čuti numere od Tine Tarner, koja je Nelin uzor,  Arete Freanklin, Ledi Gage i Rijane, do hitova bivše Jugoslavije.

Cene karata bile su od 50 do 70 evra, a zavisile su od zona. Tako je Silver zona, odnosno srebrna zona, koštala 50 evra, Gold zona, zlatna zona, 60 evra i Premium zona 70 evra.

Svaka zona podrazumevala je mesto za banket svečanim stolom, all-inclusive konzumaciju hrane i pića prema novogodišnjem meniju.

Radujemo se decembru i očekujemo da doček Nove godine u Beogradu ostane zapamćen po još jednoj proslavi u Zemunu. 

Restoran Gardoš

Restoran Gardoš, kako smo pomenuli, nalazi se odmah pored Gardoš kule u Zemunu, po kojoj i nosi ime. Tačna adresa je Grobljanska bb. 

Gardoš restoran posluje u okviru Azzaro klubova, koji već gotovo 25 godina dele iskustvo u oblasti ugostiteljstva i iz godine u godinu sve su iskusniji i profesionalniji.

Ovaj restoran gastronomsko iskustvo neguje još od 1992. godine. Talentovani kuvar u ovom kulinarskom timu zaduženi su da prirede nezaboravna jela.

U prijatnom ambijentu i domaćinskoj atmosferi omogućili su posetiocima da isprobaju sve gastronomske ukuse. Zbog toga su pripremili nekoliko različitih menija sa različitim vrstama, kako tradicionalnih, tako i internacionalnih jela. Tu je i velik izbor pića.

U ovom restoranu se organizuju i proslave. Gardoš će vam odgovarati ako želite pogled na grad, da je lako doći do restorana, da ima baštu i unutrašnji deo, koji je savršeno uklopljen svakim detaljem, da ima uslugu na višem nivou, da nudi najukusnije specijalitete, koji će vas kupiti svojom atmosferom.

U ponudi je kompletan meni za venčanja po ceni od 55 evra do 125 evra, a za korporativne proslave po ceni od 30 evra do 125 evra. Kapacitet sale za venčanja je od 100 do 220 ljudi, dok je za korporativne proslave do 320 ljudi.

Kada je reč o enterijeru, restoran Gardoš  je protkan azurnim bojama sa visokim prozorima koji ostavljaju utisak restorana na otvorenom.

A.K.