Doček Nove godine u restoranu Košuta

Doček Nove godine u restoranu Košuta

Doček Nove godine u restoranu Košuta biće kao i svake godine, jedan od najglamuroznijih dočeka u kojem ćete uživati. U svom magičnom ambijentu, biće to Nova godina u Beogradu kakvu niste do sada doživeli. 

 

Doček Nove godine u restoranu Košuta

 

Restoran Košuta doček Nove godine je prilika da se opustite u elegantnom ambijentu koji odiše prijatnošću i komforom, koji je svima neophodan u najluđoj noći. Već dugi niz godina ovaj restoran važi za jedan od najboljih kada je organizacija u pitanju. 

Odlična lokacija restorana Košuta je ono što definitivno čini restoran atraktivnim, u pitanju je Košutnjak koji vam pruža beg od gradske gužve i pravu intimu za doček Nove godine.

 

Doček Nove godine u restoranu Košuta

 

Ono što takođe mami sve ljubitelje dobre zabave u restoranu Košuta, jeste uvek atraktivan odabir pevača koji priređuju nezaboravnu atmosferu za doček.

Organizacija restorana Košuta u novogodišnjoj noći uvek je na visini svog zadatka, pa vas zbog toga očekuje uvek vrhunska svečana večera koja je ukusna i sveža. Pored toga, tu je i bogata ponuda pića koje se toči tokom cele noći za vaš potpuni užitak.

Kao što smo pomenuli, očekuje vas garantovano dobra zabava, najveći muzički hitovi i trenuci koje ćete zauvek pamtiti. 

Kao lider dobrog provoda, restoran Košuta ponovo će biti najatraktivnije mesto za najbolji dolek Nove godine u Beogradu.

Obezbedite sebi kartu za doček Nove godine u restoranu Košuta pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).