Nova godina Beograd splavovi

Nova godina Beograd splavovi

Nova godina i Beograd dobitna su kombinacija za spektakularno veče, još kada su u ponudi najbolji beogradski splavovi, onda možete samo zamisliti šta vas očekuje.

Naša glavna prestonica oblikuje fantastičnim mestima kada je Nova godina Beograd u pitanju, ali svakako, mi smo izdvojili ona najbolja mesta od kojih možete očekitvati nezaboravno veče.

 

NOVA GODINA SPLAVOVI

 

Nova godina i splavovi prava su priča za vas i vaše prijatelje ako želite vrhunski provod. Očekujte nezaboravnu zabavu i priliku da prisustvujete nezaboravnoj Novoj godini koja će se dugo prepričavati.

 

 

Nova godina Beograd splavovi

 

SPLAV FREESTYLER

 

Splav Freestyler važi za jedan od najboljih splavova u Beogradu i na daleko je poznat. Poznato je da su mnogi stranci došli u Beograd isključivo zbog provoda na spalvu Freestyler, naročito kada je Nova godina u pitanju.

Uvek lude žurke i zabava koja traje do jutra, glavne su karakteristike ovog splava. Svaka novogodišnja noć ovde protekla je fenomenalno, što će biti slučaj i ovog puta.

Vrhunska organizacija i najbolji provod u gradu sasvim su dovoljni razlozi da odaberete upravo splav Freestyler za nezaboravnu Novu godinu.

Info&Rez: 062/111-22-33(sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Nova godina Beograd splavovi

 

SPLAV KARTEL

 

Splav Kartel učiniće vaše novogodišnje veče magičnim. U susret najluđoj noći u godini, očekuje vas spektakularan provod koji će, kao i svake godine, biti ispraćen najvećim muzičkim zvezdama i nastupom koji se ne zaboravlja.

Očekuje vas naravno, veoma dobra zabava kao i odlična atmosfera koju čine uvek dobro raspoloženi gosti.

Sama organizacija je uvek na vrhunsku a očekuje vas i neograničena količina pića tokom cele večeri koje će vam svakako posebno prijati za potpuni užitak.

Ako želite da se opustite uz najveće hitove domaće muzike, splav Kartel je odličan izbor za Novu godinu.

Info&Rez: 062/111-22-33(sms, Viber, WhatsApp)

 

 Nova godina Beograd splavovi

 

SPLAV RIVER

 

Splav River je dobro poznat splav koji postoji preko 10 godina i i dan, danas pruža neveorvatno kvalitetan provod, posebno za doček Nove godine. Odličan vajb, energija i zadovoljni gosti je nešto što će vas uvek dočekati na splavu River.

Odličan i prostran ambijent dodatno će doprineti dobroj atmosferi, ali vrhunac večeri pružiće vam sjajni odabir velikih pevača koji će vas zabavljati u novogodišnjoj noći.

Za pravi užitak i nezaboraven trenutke, splav River je prava opcija za vas i vaše prijatelje.

Info&Rez: 062/111-22-33(sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Nova godina Beograd splavovi

 

SPLAV KONZULAT WATERFRONT

 

Splav Konzulat waterfront je mesto prave elegancije i uživanja na visokom nivou, zbog čega je ovo mesto uveliko rasprodato već u novembru za Novu godinu. Uvek odlična atmosfera i bogata ponuda pića učiniće vaše novogodišnje veče magičnim, kao i spacijalan odabir pevača za vrhunski užitak.

Splav Konzulat važi za jedan od najboljih splavova zbog čega možete biti sigurni da ćete se provesti nezaboravno za doček Nove godine.

Rezervišite vaše mesto što pre ukoliko želite baš ovde da dočekate ponoć poslednje večeri u godini.

Info&Rez: 062/111-22-33(sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Nova godina Beograd splavovi

 

SPLAV TAG

 

Splav Tag je takođe jedan od najpopularnijih splavova koji pruža nezaboravan provod. Poznato je da je ovaj splav ugostio najveće muzičare naše današnjice i ujedno je psotao jedan od najposećenijih splavova u Beogradu sa vrhunskim nastupima.

Ovde vas takođe očekuje nezaboravna zabava kao i prilika da doživite najbolju Novu godinu ikada. U svom prijatnom i komfornom ambijentu, organizovaće najluđi provod u Beogradu koji će se dugo prepričavati.

Iz godine u godinu, splav Tag rasproda svoje karte u rekordnom roku, zato obezbedite vaše mesto na vreme.

Info&Rez: 062/111-22-33(sms, Viber, WhatsApp)