Savršen ručak u restoranu Solunac

Savršen ručak u restoranu Solunac

Savršen ručak u restoranu Solunac ulepšaće vaš dan u svakom trenutku. Bilo da planirate ručak sa poslovnim partnerima, porodicom ili vašim partnerom, restoran Solunac idealan je za svaku priliku i pružiće vam savršene trenutke i još bolje ukuse.

U svom etno, magičnom ambijentu, restoran Solunac potrudio se da učini vaš boravak prijatnim i opuštajućim zahvaljujući veoma prijatnoj atmosferi. Budući da se bliži lepo vreme, imaćete priliku da uživate u najlepšoj bašti u Beogradu, u restoranu Solunac gde ćete doživeti pravo osveženje.

 

Savršen ručak u restoranu Solunac

 

Po malo obgrljeni sunčevim zracima, ali taman toliko da možete uživati, vaš ručak u restoranu Solunac biće potpuno savršen.

Očekuje vas bogata ponuda različitih domaćih jela koja su toliko sočna da će se topiti u vašim ustima. Tu su i peukusne čorbice, uvek sveže salate i različita jela od mesa kojima nećete odoleti.

 

Savršen ručak u restoranu Solunac

 

Nakon što se uživali u kvalitetnom ručku, priuštite sebi pravi hedonizam najslađim poslasticama iz ponude koje restoran Solunac priprema po domaćim receptima.

Svaki trenutak u restoranu Solunac biće magičan, zato ne propustite priliku da okusite najlepše ukuse u samom srcu Dorćola.

Rezervišite mesto za vas i vaše najdraže u restoranu Solunac pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)